maanantaina, maaliskuuta 31, 2014

Onnea Titiuu 1v!

Onnea Titiuulle! Pienestä koirasta kasvoi edelleen aika pieni ihana Tiitelitaateli! sydän sydän sydän sydän.

sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2014

Iloja ja oloja

Aurinko on paistanut joka on tietenkin piristänyt. Bongasin myös ensimmäisen sinivuokon jo nyt! Leskenlehdet jo kolmen viikon takaa. Ostin pirteen hiiren kun edellinen meni rikki ja sain myös taikamukikokoelmaani kauan hamuamani punaisen mukin. Nyt puuttuu enää mustavalkoinen, jota en edes kaipaa. Vietin taas viikonloppua porukoilla elukoiden keskellä kera Titiuun, koska mun käsi on rikki ja oli parempi olla äitin keitoksien äärellä kun kokata ite yksikätisenä.

Oli ihan normaali maanantai paitsi että töihin piti mennä vasta kahdeksitoista. Sain siis rauhassa syödä, lenkittää Titiuun ja jopa kattoa vähän telkkariakin ennenkun lähdin töihin. Spotify tarjosi hyvää musiikkia, aurinko paistoi ja oli mukavaa mennä töihin. Mietin oikein et oispa aina tämmönen fiilis mennä töihin. Kuinkas ollakaan maanantai kertoi olevansa olemassa ja kompastuin komeasti lentäen semmoseen johonkin ritilään, joka oli pois paikoiltaan. Tuloksena kämmen veressä ja kipeä käsi. Että kiitos maanantai. Tämän seurauksena tiistainakin käsi oli niin kipeä, että harkitsin jo lähteväni lääkärin kautta kotiin, mutta kaikessa hässäkässä olinkin sitten loppuun asti töissä. Keskiviikkona oli onneks vapaapäivä, joten kättä ei tarvinnut rasittaa liiaksi. Torstaina toisena vapaapäivänä teinkin sitten runsaasti vähän graafisia juttuja ja käsi kipeytyi about viiden tunnin jälkeen sitten sen verran pahasti että perjantain ja eilisen lauantain en pystynytkään tekemään sillä mitään. Tänään on onneks ollut jo parempi. Lääkärin mukaan tämä on haiuksen jonkun jänteen paha venähdys ja saikulla oon ainakin keskiviikkoon. Toivon kuitenkin että pääsen aiemmin töihin.

Titiuu täyttää huomenna yhden vuoden!! Minun pikku hauvavauva. Huomenna saikku jatkuu ja aateltiin Tiitelin kanssa kipitellä lähieläinkaupalle hakemaan joku oikein herkkuluu ja ehkä muitakin nameja juhlan kunniaksi!

Tänään tein lasagnea, kauhistelin Hannibalia ja ostin bussiliput kahen viikon päähän, kohteena Kotka. Siinä kai ne kuulumiset, heihei!

sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2014

Kuvapäiväkirja 22.3.2014

 Heräilin siinä ysin pintaan.
 Kattelin telkkarii ja söin aamupalaa.
 Vitamiinit!
 Mietiskelin et tekisinkö lounaaks munakkaan ihanista, pilkullisista luomumunista, jotka valitsin itte tohon lootaan.
 Päädyin kuitenkin syömään eilisen pizzan jämät, koska ne nyt oli hyvä syödä pois.
 Datailin ja kattelin kai samalla vähän telkkarii. Oli aika aurinkoista!
 Välipalaksi lääkärin suosittelemia gefilusasioita, jotka on joko oikeesti auttanu vähän tai sitten niillä on hyvä lumevaikutus,
 Titiuu otti aurinkoa.
Sitten tulikin hirvee väsy kun oon ollu tosi kipeenä, joten otin päikkärit.
 Päikkäreiden jälkeen aattelin että ulkoilma vois vähän piristää ja villekin lähti mukaan. Titiuu löysi taas aika monia keppejä :D.
 Väärässä olin ja lenkin jälkeen väsytti ja heikotti niin paljon et käytiin Titiuun kaa molemmat taas päikkäreille.
 Heräilin ja aattelin vähän ryhdistäytyä ja söin kaks lohisalaattiranskankermabasilikacroinssanttia omnomnomnom sydän.
 Ja kattelin Shamelessia samalla.
 Titiuu oli vaihtanu nukkumispaikkaa ja asentoa.
 Kävin aina välillä tauottaa katteluani ja samalla puin päälle ja laittauduin.
 Laittauduin = pesin hampaat.
 Lähin kapsäkkeineni bussipysäkille.
 Mutta koska bussia ei näkyy eikä kuulunu, tulin takasin ja ville lupas heittää mut kuhan on syöny. Kuvassa villen kanamarinadit.
 Matkalla Nellille.
 Nellillä ihastelin kämppää!
 Sit syötiin pizzaa joka oli jo toka mulle :D
 Ihastelin vähän lisää kämppää :D.
 Vaihdeltiin vaatteita.
 Ja syötiin karkkia.
 Sit Timbe lähti viemään mua kotiin!
 Kotona otin Titiuulle ruokaa sulamaan.
Ja sit vähän datailin ennenkun menin nukkumaan.

maanantaina, maaliskuuta 10, 2014

Tässä on mun tän päivän lempparikuva. Aurinko, värikäs kukkaverho taustalla ja vihreitä kasveja nousemassa tommosista ihanan oranssihtavista ruukuista, aaaw!

Aurinko on paistanu jo pari päivää ja huomaan heti että lenkkeilyy on tullu harrastettuu melkeen puolet enemmän kun aikasemmin. Lenkit venyy vahingossakin reilun tunnin mittasiksi vaikka ois pitäny käydä vaan äkkii pissalenkillä.

Iloitsen tänään d-vitamiini palleroisista, joita söin joskus lapsena ja jotka löysin taas. Iloitsen myös auringosta, kivasta lenkistä, dolmadeseista ja lohikeitosta ja siitä pienestä jännityksestä joka vatsassa hengailee sen takii et huomenna alkaa työt! Iloitsen kans siitä, että suunnitellaan siskosten kesken reiluu kesälle 2015, joka on viiminen kesä jollon saan reilata nuorisohinnoilla :D. Oon vaan tuijotellu karttoja ja suunnitellu reittejä.

Ei mul muuta tänään!

torstaina, maaliskuuta 06, 2014

Kevät tulee!

Tänään heräsin ehkä kolmatta kertaa tänä vuonna siihen että aurinko paisto :O. Tästä hämmästyneenä lähettiin Tiitelin kanssa lenkkeilemään ja lenkkiä kertyikin kevään ihmeitä laskeskellessa yhteensä melkeen puolitoista tuntia! Nähtiin sorsia, joutsenia, koiria ja ihmisiä sekä mukaan tarttu aika monta keppia, joista pari muistutti tukkia ainakin Titiuuhun verrattuna.
Oon aina tykänny vesiasioista, kuten joista, puroista, lammista, järvistä ja meristä, sekä uima-altaista! Nyt lähettiin uudelta pururadalta vähän sivuun pientä polkua pitkin ja sieltä löytyi muutamakin silta purojen yli!
Yks mun lempparijuttu oli pikkunen laituri joessa. Titiuu melkeen uskalsi mennä sille.

Muista kuulumisista sen verran, että sain yhden tosi kivan työpaikan ja huomenna meen kirjottaa sopparii ja ens viikolla alkaa! Lisäksi sain yhen kivan projektin viime viikolla, johon liittyen saan tehdä nettisivuja, esitteitä, tuoteselosteita ja kaikenlaista! Jännää!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...