torstaina, marraskuuta 20, 2014

Shoppailuterapiaa!

Käytiin eilen Murhiksen kaa suht extemporee kirpparilla ja poiminkin jo ekalta riviltä kahet kengät matkaan ja myöhemmin myös kolmannet. Tuntu että kaikki kengät oli kokoa 39 ja oishan siellä aika monet muutkin kengät ollu vielä!
 Vanssit oli uudet, laput kiinni ja kaikkee ja vielä noin nätit! Hintaa oli 15e eli aika kalliit kirpparikengiksi, mutta kun tietää näiden kenkien oikeen hinnan uutena niin oli kyl hyvä diili!
Löyty myös Dieselin mustat bootsit jollasia oon halunnukin jo hyvän aikaa kun edelliset on kyl liian pienet ja nämä oli koossa 40 ja hyvät jalassa ja näyttivät aika vähän käytetyiltä ja hintaa 5e, joten kai ne nyt piti ottaa mukaan! Kolmannet oli sitten vielä nämä vagabondin hauskat kengät, jotka oli ihanan pehmeet jalassa ja hintaa 3e, voiko kieltäytyy? Meinasin kyl jo kieltäytyy vähän turhan suipon kärjen takia, mutta Murhis puhu ympäri. Eli oli tuottelias kirpparireissu ja yhen takinkin vitosella viel nappasin mukaan, mut esittelen sen myöhemmin. Se kuitenkin on esittelyn arvonen!

Uusi kämppä alkaa pikkuhiljaa muotoutua ja ehkä tätä tossa joulukuun aikana esittelenkin. Tykkään kyllä asua granissa ja tykkään kun voi seurata kun junat menee ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...