lauantaina, maaliskuuta 10, 2012

Päiväni kuvina

Tiistaina 6.3. vietin etäpäivää kotona ja juuri tällöin sattui olemaan erään foorumin kuva tunnissa-päivä, jonka tarkoituksena on siis kuvata yksi kuva per tunti. Joskus olin tän kanssa tosi aktiivinen ja pyrin oikeesti ottamaan joka tunti vain yhden kuvan, enkä huijannut yhtään! Pidemmän päälle sitten päädyin kuitenkin vaan räpsimään kuvia vähän koko ajan ja sitten niistä laittaa suurinpiirtein kerran tunnilta kuvaa esille. Lopulta mulle muodostukin etäpäivä lääkärijuttujen takia myös keskiviikosta, joten pystyin siirtää sille aika paljon tekemistä ja pystyin tiistaina enemmän keskittyy vaan olemiseen :D.

Kuvat on otettu samsung galaxy S kakkosella, jolla tässä vähän viimeaikoina oon leikkiny :D Lisäksi blogger nyt jotain kakkaa enkä pysty lataa kaikkia kuvia kerralla, joten mulla varmaan menee jossain vaiheessa hermo ja kuvatekstit kärsii runsaasti, joten niin, kuvat puhukoot puolestaan :D

Tässä siis mun tiistai:

Heräsin siinä kasin jälkeen muistaakseni ja kuva ikkunasta, jonka nään ekana kun avaan silmät, ellen sitten nuku pää toiseen suuntaan jota myös välillä harrastan.

Kone auki ja töitä seuraavaksi.

Menin moikkaa hamsuja, ei näkyny ketään missään kun on niiden nukkumisaika! Vaihdoin niille sitten vedet ja laitoin lisää ruokaa ja siivosin hiekkakupin.
Otin vaan itsestäni meidän yläkäytävän ison peilin kautta kuvan! Pyydetty on sitä koti-postausta, ehkä teen sen joskus :D. Aina on vaan joko sotkusta, kiire tai pimee kun saan tämmösiä ideoita.
Kattoikkuna kertoi myös, että ulkona oli suht kaunis ilma, ei ainakaan pilviä tuossa kohdassa!
Aamupalaa/lounasta! Opiskelijajääkaappi? :DD

Sisko tuli kysyy et lähtisinkö sen kanssa kirpparille ja minähän lähin, koska halusin kuitenkin poistua talosta koska aurinko paisto. Odotettiin bussia.
 Kirpparilla en tajunnu ottaa yhtään kuvaa, mutta tässä sisko kaupassa joka sijaitsee kirpparin alakerrassa. Sisko osti jotain tarpeellisia ruokajuttuja ja mulle pillimehun :D
 Koska mä en viittiny ostaa mitään isosta marketista jossa ois toki halvempaa kun meidän pikkulähikaupassa, kerkesin kuvailee nompparelleja :D. Oon nykyään niin vaihtelevasti kotona, niin en viiti ostaa mitään pilaantumaan kaappiin, joten teen vaan täsmäostoksia tosta pikkukaupasta tai isommista työmatkan varrelta.
Erittäin mielenkiintoinen kuva tiestä samalla kun odotettiin bussia kotiin.
 En oikein tiedä että mitä tälle kuvalle kävi :D Muutamalle muullekin taisi käydä samalla lailla, saa kertoo jos joku tietää!

Leikin siis vähän hamsujen kanssa kotiin päästyäni. Kuvassa Pippin kurkkii kopistaan.

 Ville saapui kyläilemään ja pesäiltiin.
Koska oli luvattu lämpiävää säätä, päätettiin lähtee luistelee ennenkun jäät sulaa, matkalla kentälle tuli vastaan Muumitalo. Haluun niiiiin paljon mun lapsille sit tommosen! Sen kokosen et mahtuisin sinne ehkä itekin teekutsuille...
 Ville väitti ettei tolla puhelimella voi saadahyvää kuvaa silmästä, mutta kyllä mun mielestä tää on aika tarkka!
Kenttä jossa käytiin sijaitsee semmosen puiston keskellä ja Lippajärven rannalla, kivat näkymät siis! Kesällä aion käydä tuolla uimassakin, vaikkei lippajärvi mikään freshein paikka olekaan. Ville varmaan haluaisi mainita että järven toisella puolella sijaitsee Viherlaakso <3.
 Luistelemasta käveltiin villelle ja kuva hissistä ja rappukäytävästä :D Olen todella innostunut.

 Villellä hengailua Villen ja Jusun kanssa ennen saunavuoroa.
Anteeksi nyt vaan hirveesti mutta mitäs tungitte siihen kun otin kuvaa :D. Huomatkaa myös että kuvaa on siveyssyistä leikattu vähän alareunasta pois.
 Saunan jälkeen Aki heitti meiät lähikaupalle ja Ville kävi ostaa evästä :D Tälle kuvalle taas kävi jotain!
Aloin vähän aikaa sitten oikeeksi ituhipiksi ja kasvatin mulle ituja, namnam ja niitä otin iltapalan oheen <3.
 Syötiin iltapalaks lämpimiä voileipiä ja muistin just että meillä oli myös Laura ja Lauran hauvavauva Viivi kylässä, muttei tästä tapahtumasta ollu yhtään kuvaa!
Pasila kans meni oudoksi, mutta siis iltapalan jälkeen katottiin vielä Pasilaa.
Sitten mä vielä vähän koneilin ja tein pari työjuttuu ja Ville katto puhelimesta jotain sarjaa ja sit nukkumaan!

1 kommentti:

 1. Hyvä päivä,

  Olen Abdulhamid Musa laina lainanantaja AbdulHamid RAHOITUS, Tarjoamme sekä henkilökohtaisten ja yritysten lainat pääomapohjan välillä summan € 1,000.00 € 300,000,000.00 Yhdysvaltain dollareissa, Euroopan euroissa tai punta yksilöille, yrityksille ja yhteistyötä elinten, riippumatta heidän avio aseman, sukupuolen, uskonnon, sijainti, mutta pitäisi olla oikeudellisia keinoja lainan takaisinmaksun määräajan kuluessa ja sen on oltava ansaitsee luottamuksen korot niinkin alhainen kuin 3%.
  email: abdulhamidfinance@yahoo.com

  Tiedot hakijasta

  * Hakijan nimi:
  * Osoite hakija:
  * Maa:
  * Kaupunki:
  * Sukupuoli:
  * Siviilisääty:
  * Ikä:
  * Lainamäärä:
  * Laina Kesto:
  * Kuukausitulot:
  * Ammatti:
  * Puh:
  * Matkapuhelin:
  * Kyselyjen määrä:
  * Puhutko Englanti?
  * Oletteko hakenut ennen?

  odotamme kiireellisiä.

  Ystävällisin terveisin,
  Mr. Abdulhamid
  M / D Abdulhamid Finance

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...