maanantaina, syyskuuta 19, 2011

Viimeaikoina ollu vähän tämmöstä ja enemmän kai kallistunu tonne i dont-puolelle :DMuutto väsyttää, oon ollu kans kipeenä vähän on/off, koulu ei kiinnosta ja Tatu kuoli. Tarpeeks tekemistä että alkaa väsymään, mutta onneksi on ihania ihmisiä ympärillä jotka auttaa jaksamaan!

Mun uusi koti on aivan ihana ja siitä pitäis joskus ottaa kuvia ja selittää et mikä juttu tää nyt on. Asun siis siskoni Kristiinan ja kahden ystäväni Timben ja Lindan kanssa nelisteen kaksikerroksisen rivarin päädyssä kauniilla ja rauhallisella alueella. Meidän lisäksi talossa hengaa oikeastaan koko aika joku talossa asumaton, yleensä Krisun poikakaveri Jykä tai sitten tätä mun klaania, lähinnä Jaakkoa tai Villeä.

Lauantaina oli Timbellä synttärit jotka veny mun ja parin muun osalta aamuseittemään, eli sunnuntaina oli olo kanssa sen mukanen. Sunnuntai oli kaikessa darrasuudessaan todella suloinen päivä ja siihen liitty mukavia hetkiä. Parhaita oli sunnuntain iltakävely lähimaastossa Krisun, Jaakon ja Villen kanssa ja sieniäkin löydettiin ja kerättiin Krisun huppuun. Ilallalla Timbe tuli kotiin ja datailtiin yhessä olkkarissa sillävälin kun Ville laitto meille salaattia iltapalaksi. Kohta Krisukin tuli ja istuskeltiin ja naureskeltiin iltapalapöydässä varmaan reilu tunti ja olin vaan että aaaaw, mun perhe! <3 :D Krisu katos nukkumaan ja Timbe datailemaan ja me mentiin Villen kaa saunomaan, jonka jälkeen katottiin vielä vähän Totoroa, kunnes väsytti niin paljon että piti nukkua.

Nyt hengaan koulussa ja meinaan nukahtaa ja ootan innolla kotiinpääsyä ja päikkäreitä! Totoro kans tänään loppuun ja varmaan jotain säätöä kalan kanssa, joka eilen otettiin sulamaan! Murhiskin tulee kylään tänään hakee kameraansa jonka unohti. Sosiaalisoimista aina vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...