tiistaina, lokakuuta 19, 2010

Oho

Kävin kirpparilla ja ostin yhet lisää tämmöset:
Nyt mulla on jo kolmet, mustat, hopeiset ja nämä värikkäät. Joskus viime talvena kattelin tämmösiä sneakereita netistä ja päätin et haluan ehdottomasti yhdet tämmösen tyyliset kengät ja muutaman viikon kauppakeskusreissujen jälkeen päädyin Dinskossa hopeisiin 32€ maksaviin ihanuuksiin, joita oon paljon käyttäny.

Pari viikkoa tästä näin Anttilassa mustat ihanuudet, jotka maksoi noin 25€, joten piti ne mukaan ottaa. En ole varma onko kyseiset kengät naisten vai miesten, mutta hyvät on! Ja sitten tuli nämä värikkäät "hiphop-kengät" niinkuin myyntilapussa luki kuudella eurolla. Selkeesti miestenkengät kun kenkien mallia tutki. Noihin mahtuu villasukka, joten voin käyttää talvellakin, toisin kun noita muita jotka on just täsmälleen mun kokoa. Nyt haluamislistalla on tämmöset talviversiot! Ainakin Seppälässä on tosi söpöjä, jollasia varmaan jokaisella yläasteikäsellä on kohta. Onneksi en törmää yläasteikäsiin lähes koskaan, joten voin käyttää samanlaisia kenkiä kun ne <3. Jussin kans ois tarkotus ihan Helsinkiin eksyä torstaina, ostan kengät, ihan varmasti ostan! Oon sitäpaitsi ollu yli 2kk ostoslakossa ja ostanu tasan vaan alushousuja ja sukkia jos semmosia on tarttenu ja ruokaa vähän, plus tietty parit kirpparilöydöt, joten saan jo ostaa mulle kengät! ja ehkä jotain muutakin... Kaikki muutkin ostaa koko aika!

Tässä mun kahet 'talvikengät' nyt sit samalla:
 Kirpparilta joskus kaks vuot sitten varmaan ostettu 11€, ollu kovassa käytössä, lämpimät ja tosimukavat jalassa. Yhtäkätevät ja kevyet ja mukavat kun yrjöuggit ja sitäpaitsi noi on oikeet kengät! Anteeksi kaikille uggien ystäville mut en vaan voi millään sisäistää et ne näyttäis yhtään kivoilta.
Nää oli joku 8€ kirpparilta ehkä vuos sitten. Aika miehekkäät, mut lämpimät ja ennenkaikkea tukevat ja aitoa nahkaa! Kantaa on just sopivasti mun selälle ja mustahan käy minkä kanssa vaan. Näitä oon myös käyttäny tosi ahkerasti!Loppukevennyksenä kerrottakoon et Krisu teki mun lempiruokaa:

Keksitaikinaa! Sain syyä loput.

Kerron kans et ilahdun suuresti kun saan käteen kitaran tai pianon, vaikka en niillä oikeestaan mitään osaakaan tehdä. Oon täs parina päivänä jopa tarttunu näihin soittimiin ja rentouttanu mieltä ja kipeyttäny sormia.

Meille tulee tänään vieraita, iiiks, en jaksa seurustella montaa tuntia.

10 kommenttia:

 1. Oooo, ihanat nuo värikkäät kirppiskengät! Voisin noin heti ottaa itsekin samanlaiset! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista ruskeista talvikengistä! Tarvisin itsekin samanhenkiset matalapohjaiset talvisaapikkaat.

  VastaaPoista
 3. PS. Uggit on kyl kauheet, I agree!

  VastaaPoista
 4. Mä taas oon noiden mustien fani! :D Ja juu, uggit on kauheet mutta oon ajatellut itse hankkia sellaset ihan vaan siksi että ne on niin kätevät ja mukavat. Päiväkodissa ne ois varmasti hirmu kivat pihahengailuun, ja koiranpissitykseenkin sopivat!

  VastaaPoista
 5. hauskaa et kaikille kolmille löyty heti fanit :DD. Kukaan ei fanita keksejä :(. tai taikinaa :(

  VastaaPoista
 6. Mä fanitan myös noita ruskeita, ton tyyppisiä oon itekin ettiny. Ei ne uggit mitenkään hyviltä näytä, mut ne on kätevät (kunhan ei sada) ja niitten kanssa voi leikkii olevansa eskimo .D

  VastaaPoista
 7. jeeee, keksitaikinafani <3. En Minna kommentoi sun kommenttia, muahahahaaa!

  VastaaPoista
 8. Haastoin sut tällaseen kuvaustehtävään, käyhän kurkkaamassa :) http://ddaydreams.blogspot.com/2010/10/haaste.html

  VastaaPoista
 9. Ihanat nuo mustat bootsit :) Terkuin UGG-lover ♥♥♥

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...