lauantaina, lokakuuta 23, 2010

Haastettu!

Hanna haastoi minut tämmöiseen:


Kerro minulle kolme (tai enemmän tai vähemmän) sellaista asiaa elämästäni, josta haluat että otan kuvan (esimerkiksi "lempipaikkasi kotona").
Lupaan ottaa kuvat ja liittää ne erilliseen merkintään.
Haasta 3 ihmistä tämän jälkeen tekemään omat kuvamerkintänsä.Piti siis herätä koomasta ja lisätä tämä tänne, jotta voitte minulle ehdotella asioita, jotta voin tehdä uusia postauksia ja heräillä lisää koomasta, jippii hauskaa! En haluis millään valkkaa vaan kolmea :(((. Mut kai se on pakko, randomil menee! Alisen oisin haastanu varmaan ekana vaikkei ois ees randomilla arvottu, joten onneks arpa osu sinne! Toiseks haastan Leenan. Ja sit arpa osu vieel Eeliiin! Pöhpöh, oisin halunnu haastaa sata muutakin :(. Mut näil mennään!

Ehotelkaas!

4 kommenttia:

 1. Hei, kiva haaste, kiitos!

  Kuvailtavaksi voisin ehdotella..
  1. Jotain keltaista huoneessasi
  2. Lempikoru
  3. Jotain toisen omaa, mitä haluaisit itsellesi :)

  VastaaPoista
 2. Kuvailes tälläsiä,
  1. Jokin asi josta pidät itsessäsi erityisesti (ei muuten tartte olla osastoa "nenä" vaan vaikka "iloisuus" tjn)
  2. Jotain, mikä saa sinut iloiseksi
  3. Lempipuusi (tai vastaavasti joku muu lempi luonnonkappale jos sellasta ees löytyy :)

  VastaaPoista
 3. kyl Ellu multa noita lemppariluontokappaleita löytyy! Kiitti hei, kivoja ehotuksia molemmilla ja lisää saa siis ehottomasti laittaa!

  VastaaPoista
 4. Hmm asiaa.. koiralenkeilta lempipaikkojasi, tai sitten vaan matkan varrelta kuvia, luonto on ihana <3 ööh tokana..mä tunnen sut jo niin hyvin xD vanhin omistamasi esine, mikä seon, mistä se on saatu, mitä se sulle merkkaa ois kans kiva tietää.. sitten.. kuva paikasta missä vietät eniten aikaa (jei kuitenki pikku jussini kainalo xD)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...