tiistaina, lokakuuta 12, 2010

Kuumetta

Tämmöstä ittensämuokkaus kuumetta! Lähinnä siis tatuointejen ja korvalävistysten osalta.

Tragusta oon halunnu jo niiiin kauan, mut mun korvat on tykänny kipeillä aina ihan muksasti noitten korujen osalta, ettei huvittais maksaa jotain neljääkymppii siitä että joku pitääkin ottaa pian pois.

Himottanu on myös paljolti rook, inner conch ja daith. Jos joku ei tiiä missä sijaitsee mikäkin, niin esim. tässä on aika hyvä kuva.

Saa nyt nähä jos joskus oikeesti saan aikaseks tehä asialle jotakin.
 Nyt tulee sitten hirveetä kuvaspämmiä mun tatuointi-inspiskansiosta! Löytyy siis semmosia jotka on mun mielestä kivoja idealtaan, väreiltään ja jälki on todella mukavaa. Näistä joistakin on aika pitkälti koostunutkin munkin kaksi seuraavaa kuvaa ;).
Jotkut näistä on tosi tyttömäisen vaaleanpunaisen kukkaisia, mutta iskee silti!

7 kommenttia:

 1. Hienoja kaikki! Tykkään eniten tosta punaisesta kukkajutusta joka menee kyljen kautta vatsasta olkapäähän. Tai siis jos sais valita niin sen (kaltaisen) ottaisin itselleni ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 2. joku just semmonen on ollu mun unelma jo niin kauan mut satuin nappaa tommosen miehen joka melkeimpä vihaa tatuointeja, joten hillitsen vähän ja otan pienempiä kuvia :D

  VastaaPoista
 3. hih, tragus on kyl kiva! mä niin rakastan kaikkia noita lintutatuointeja! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kissa ranteen sisapuolella. Otin itsekin juuri samaan kohtaan ensimmaisen tatskani ja haluaisin laajentaa sita pikkuhiljaa, mutta en ole viela varma minka kuvan haluan.

  Hauskaa vloppua!

  VastaaPoista
 5. äääh, ei tommosia kuvia saa laittaa esille. Oon tässä puol vuotta ollut ottamassa tatuointia, mutta en oo vieläkään saanut aikaseks, ja tällä hetkellä ei oo mahdollista. Kyllä mä vielä syksyn aikana saan nilkkaan haluamani kuvat...

  Toi niskaan raapustettu quote on niin nam. Semmosenkin haluan joskus. On vaan valinnan vaikeus, mitä sitä itteensä raapustais

  VastaaPoista
 6. pitäs olla monta kroppaa niin sit vois laittaa kaiken mitä haluaa :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...