keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

Tiedän mitä teit syyslomalla

 Alkuviikon aika pitkälti hengailin kotona ja pelailin simssiä, loppuviikosta suuntasin Tampereelle, koska Minna asuu ja opiskelee sielä. Mukaan tuli myös Jenna, Laura ja Noora.

Tuli shopattua ja syötyä ja voin kertoo et Radiokirppis ei kyl tosiaan oo sitä mitä siitä sanotaan! Ihan ylihinnoteltua roskaa suurimmaksiosin, kai sieltä joskus harvoin voi jotain löytöjäkin tehdä.
 Fish&Chips @ Hesburger, istuttiin Minnan kaa sielä varmaan pari tuntia, meil on paha tapa aina vaa jumittuu kaikkialle :D.

 Kun tytöt kotoontuu, on herkkuja aina saatavilla, kuten suuret lootat vanukasta vaikka :D.

Kierreltiin kaupungillakin ihan hyvän verran, oisin mieluusti ottanu kuvia kyllä itse kaupungistakin, mutta vatsakivut oli kovat ja liikaa tavaraa kannettavana etten jaksanu. Joudun Tampereelle joskus uusiks!

 Aika hyvin pikkuyksiössä viis tyttöö mahtu pörräämään.
Pleikkarin ja teeveen kanssa oli kytkentäongelmia, mutta saatiin viimein laulettua singstaria ilman värejä.

Nyt mulla on ihan tajuton päänsärky! Mut haluun silti koulusta kertoa sen verran, että pääsin tänään taide- ja kulttuurihistorian tunnilla maalaamaan vesiväreillä ja se oli kivaa pitkästä aikaa!

Nyt mulla on kaks päivää vapaata, eli pitkä viikonloppu. Huomenna nukun koska oon niin poikki, mut perjantaina ois kiva koittaa herää ennen auringonnousua ja matkustaa Bodomille sitä kuvailemaan. Saa nyt nähä mitä siitäkin tulee :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...