keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Outoja tapoja

Niiskis haasto mut tämmöseen outojen tapojen listaukseen ja vastaan tähän näinkin nopeasti, wuuuhuuu!

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Tää on varmaan oudoin ja pitkäaikaisin näistä kaikista. Nimittäin pakoilen autoja kotimatkalla :D. Pienenä tätä tapahtu jokaisessa tienristeyksessä, eli en voinut kääntyä jos joku auto oli näköetäisyydellä. Jos kuulin auton tulevan, hidastelin, jotta se kerkeisi ohittaa taikka lähin juoksemaan että kerkiin kääntyä risteyksestä ennenkun auto tulee näkyville. Ja nimenomaan AUTO ei saanut nähdä minne menen, kuskista niin väliä. Joskus saatettiin kaverin kanssa tulla koko koulumatka niin, että mentiin jokaista autoa piiloon, elikkäs hypittiin ojiin piiloon :D. Toisinaan tähän saattoi myös liittyä kaikkia "pitää keritä seuraavalle valotolpalle ennenkun seuraava auto tulee"-ajatuksia. Nykyään harrastan tätä vain kun käännyn omalle kotitielle.  Koti on turva, eikä yksikään AUTO saa nähdä missä asun.

Pakko kertoo vähän samaan asiaan liittyen toinenkin outojuttu. Tämä on tuoreempi, ehkä parivuotta vanha ja TOSI outo :D. Kun olen kääntynyt jo kotitielle ja kuulen auton ajavan ohi isommalla tiellä, saatan peittää kasvot käsillä, jottei ne voi skannata mun kasvonpiirteitä! Okei, mua naurattaa ehkä vähän liikaa tää homma, mut ajattelen näin vähän turhan usein :DD. Eli siis kuvittelen että ohiajavat autot lähettää semmosia skannaussäteitä jokapuolella jotka sitten poukkoilee niille takasin ja muodostaa kolmiulotteisen kuvan ympäristöstä. Jos peitän kasvot käsillä, ne ei saa selville mun kasvonmuotoja eikä tiiä kuka oon :DD. Nyt toivon tosiaan et joku muukin harrastaa jotain yhtä sekopäistä.

2. Tää on ihan normaali. Näplään lähes aina jotakin. Joskus näpläsin sormuksia, korvakoruja ja korvia sitten kaulakoruja niinkin paljon että ketjut posahteli rikki. Nykyään näpläämistä saa kestää kasvot ja päänahka, jotka ei ainakaan kiitä tästä! Teeveestä on vaikea katsella kotimaisia ohjelmia ilman jotakin pientä peliä, kuten kännykän pelejä vaikka gameboyta.

3. Haaveilen niinkun PALJON. Mun haaveilla on oikeestaan kaks aika selvää lohkoa. Lohko yksi käsittää haaveilut liittyen kaikenlaisiin ihmisiin. Kehittelen tosi usein päässäni miten haluaisin joidenkin tapahtumien sujuvan tiettyjen ihmisten kanssa. Olen myös kehitellyt pienenä tarinoita siitä, miten ihastukseni adoptoitaisiin meidän perheeseen ja mitä sitten kävisi. Ja kaikkea muuta tuollaista. En  oikeastaan enää edes huomaa tätä tapaa, koska se on vaan niin normaalia miettiä kaikki tapahtumat etukäteen, kurja vaan että lähes koskaan niin ei käy mitä olen kuvitellut :D. Lohko yksi käsittää mun musiikkirakkauden. Haaveissani osaan tietenkin soittaa lähes kaikkia soittimia ja laulaa täydellisesti. Saan ajan kulumaan mukavasti kotimatkalla kun kuuntelen musiikkia ja kehitän sen ympärille tilanteen jossa kyseisen biisin esittäisin, mitä soittimia käyttäisin ja millaisen version biisistä tekisin ja ketä olisi kuuntelemassa. Joskus oikein odotan että pääsen matkustamaan jonnekin, jotta pääsen haaveilemaan näitä musiikkihommia.

4. Päätin laittaa tänkin oudoksi tavaksi, koska kukaan ei usko että vaniljajäätelö on sipsien kanssa IHANAA <3. Monet tykkää kyllä esim. mäkkärissä dipata ranskalaisia jäätelöön, mutta silti ei usko että sipsit sopii niiin hyvin vaniljajäätelöön <3. Sehän on melkeen sama asia.

5. Viimeinen outo tapani on asioiden järjestely. Tai siis kun jostakin asiasta muodostuu mulle ihan pienikin rutiini, kehitän jonkun järjestyksen jossa sen teen. Eniten tätä ilmaantuu kaikissa tietokoneisiin liittyvissä asioissa, esim. peleissä. Jos et ole pelannut simssiä, tai et jaksa kiinnostua, älä lue seuraavia :D. Simssissä pelaan aika tiettyä kaavaa läpi, tai siis hoidan ukkeleiden tarpeet järjestyksessä. Jos vaikkapa rakko on vaikka vaan noin 75% täysi, mun pitää laittaa simi vessaan, ennenkun voin hoitaa nollassa olevan hupimittarin. En myöskään kamalasti välitä lähes nälkäänkuolevasta simistä, jos hän on perhelistalla vasta kolmantena ja olen hoitamassa tokan simin tarpeita :D. Kun simejä tullaan hakemaan kahdeksalta töihin ja kouluun, annan porukoiden joita väsyttää nukkua puoleen asti ja sitten herätän järjestyksessä jokaisen. Jos sinua ei kiinnosta facebookpelit, ei tarvitse lukea seuraavaakaan! Pelaan facebookissa vaikka mitä pelejä aina välillä ja sieläkin on tietyt järjestykset missä asiat teen. Esim. Pet Society-pelissä on tarkat säännöt siitä kuinka monella kaverilla käyn kylässä minäkin päivänä :D. Farmvillessä taas kerään sadot myös tietyssä järjestyksessä.

Noniin, siinä niitä olikin ja kohta tulee kiire töihin :D.

Tää haastamisosuus on tosi vaikea, koska haluisin haastaa tosi monta! Oli liian vaikeeta, joten otin tosta mun lukulistasta aakkosjärjestyksessä vaan viis ekaa joilta haluisin kuulla outoja tapoja :D. Eli fembo, Allu, Jasmin, Ellu ja Nath.

Ilmotan teille teiän blogeihin myöhemmin tänään, koska nyt myöhästyn töistä :DD.

Päivitystä iltasella:
Koska sain haastaa vain viisi, voisin esittää kainon pyynnön että nämä seuraavat tekisivät haasteen myös: Alise, Soila, Julia, Ella, Roosa, Michael, Hanna, Eeli, Saana ja Salla! Ja tottakai kaikki muutkin jotka tämän näkevät, jos vaan kerkiävät ennenkun haaste iskeytyy naamalle jotain muuta kautta ;).

8 kommenttia:

 1. haha, makeita faktoja :D hauskoja lukea!

  VastaaPoista
 2. Haaste vastaanotettu, kiitosta :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama toi haaveilujuttu. Jo päiväkodissa haaveilin siitä kuinka päätyisin prinssin kanssa naimisiin ja prinsessaksi ja kuinka yksi ilkeä päiväkodintäti olisi noita, joka tulee meille vesipumpusta.

  Ja haaveilin joskus ala-asteella että saataisiin selville että olenkin oikeasti Celine Dionin kadotettu tytär tai että olenkin oikeasti Shakira. Mielikuvitus liittyy kaikkiin ihmisiin laulajista koirankasvattajiin ja työkavereihin.

  VastaaPoista
 4. Sen kyllä tiesin että lapsilla mielikuvitus aina laukkaa aika hurjasti, mutta musta tuntuu ettei mun oo laantunu mihkään :DD.

  VastaaPoista
 5. Jaahas! Taidanpa huomenna vastata haasteeseen. :)

  VastaaPoista
 6. Vaikea! Pitää miettiä - ja tarkkailla itseän :)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset haasteesta! Pitääpä syventyä pohdiskelemaan jahka kiireiltäni kerkiän.

  VastaaPoista
 8. hei, hieno tää sun ulkoasu? Haluisitko lähettää tän mulle? :-D (jos siis väri maailmaa pystyy muuttamaan ja banneria? onko se mahdollista ja pystyiskö sen tekemään ilman apua?) :DD jos viitsisit lähettää tän HTML-koodin mulle niin tähän osotteeseen nitabananas@luukku.com

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...