torstaina, huhtikuuta 22, 2010

Ylläri

Tänään lähinkin mäkkäriin nauramaan Lindan ja Nooran kanssa neljäksi tunniksi. Kauhukaksikko palasi monen kuukauden Lontoonvallotusreissulta takaisin. Noora toi matkassa myös Lauran! Hauskaa oli ja levotonta juttua, poskia kramppas kuten mahaakin.

Mainostan KIERRÄTYSTEHDAsta, koska tätini myy siellä ja haluaisin muutenkin kävästä. Koitan kovasti, jos vaikka sais seuraa.

Huomenna töihin, kotiin, laittautumista ja Lindan kanssa Jennan ja Helan tupareihin. Toivottavasti niitä ennen pikapyärähdys lujiksessa, pitäs hakee Ellulta ase. Sitten lähen joko kotia tai Lindan kanssa kattomaan niiden bilemestan, jonne pitäs mennä sinne huomenna. Jos johonkin väliin tunkasis noi kierrätysmessut ja johonkin väliin Jussin ja viel vähän olemista ihan itteni kanssa, niiin jeejee, kerkee jopa rentoutua vähäsen. Tuli vaan mieleen et pitäsköhän Jennalle ja Helalle viiä jotakin tuparilahjaa? Noh, täytyy miettii sitä huomenna :D.

Löysin eilen ihanan kämpän, haluun sinne muuutttaaaa, vaikka se ehkä onkin vähän kallis ainakin opiskelijabudjetille. Jussi vois mennä töihin ja minä opiskelee niin voitais asuu siinä. MUTTA ei voida muuttaa siihen, koska meillä on Minnan kanssa muuttosuunnitelmia syksylle. Onpas vaikeaaaa. Mut se vaan oli niin mun koti ;(. Ei ihan täydellinen, mutta melkeen!

Väsyttää aaaaivan törkeenä, jos pääsis vaikka nukkuu ennen kahtatoista. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...