tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Auts, polttaa!

Noniin, yhdistän nyt tässä vähän tämmöstä nolot ihastukset-haastetta sekä tämmöstä viis hottista-haastetta. Kerron siis kaikenlaisista hahmoista, joista oon innostunu elämäni aikana ja toivon, että muistan edes osan :D. En siis ikinä tyydy esim. vaan viiteen hottikseen jos niin käsketään tehä, on pakko aina vähän huijata jostain suunnasta, joten uskon että näitäkin ilmestyy tänne aika liuta :D. Mutta HUOM! Listaan silti vain tämmösiä pitkäaikaisia rakkauksia, en mitään hetken huumia, kuten vaikka Jude Law!

1. Owen Wilson
Owen ei oo kovin kuvauksellinen mun mielestä, mutta oon palvonu tätä miestä siitä lähtien kun näin ekaa kertaa Armageddonin! Owenin hahmo Oscar on niinkun ehkä parasta ikinä! Owenin hahmot on lähes aina ihan samanlaisia tyhmiä sekopäitä, mutta lallatilaa Owen on vaan niin namnam <3. Nää nyt muuten ei oo järjestetty mitenkään paremmuusjärjestyksessä, mut Owen on ollu mun sydämessä varmaan kauiten, joten se on vaan numero yksi!
2. Orlando Bloom
Siis voi herranjumala. Yleensä välttelen pitkään tämmösiä kaikkien idoleita, mutta oi Orlando minkä teit, en vaan voi kattoo tätä kuvaa sulamatta vahaksi. Yritin kirjottaa jotakin geenienylistystä, muttei pysty, Orlando on vaan niin täydellisyys että sanat loppuu.

Koitin kovasti löytää youtubesta sitä kohtausta Elizabethtownista, jossa Orlando itkeskelee ja naureskelee autossa <3__________<3 Ette voi sanoo etteikö sydän sulais!


3. Maxxie Oliver
Joo-o, Maxxie Oliver, koska oon syvästi rakastunut nimenomaan tähän hahmoon. Vaikka luulen ettei Mitch Hewer myöskään pettymystä tuottaisi jos häneen törmäisin :D. Mutta Maxxie, aaah, jos olisit hetero ja todellinen niin kuolisin. Skinssi videoita ei saa suoraan jakaa, joten kattokaa täältä miten söpöläinen se on <3___________<3! Muutenkin mun lempparikohtaus varmaan koko sarjasta :DD.

Menin nyt kyllä tästä poitsusta niin sekasin etten meinaa keksii lisää :D.


 Täytyy kyllä myös myöntää, että saman sarjan Sid oli yltiörakastettava luonteeltaan myös, mutten ole häneen ollut ihastunut, eikä hän ole niin mieleiseni hottis ulkonäöltään. Sama homma myös Chrisin kanssa, joka tekisi mieli sulkea syliin ja pitää poissa harmeista. Skins on rakkaus ja Maxxie kuningas!

 
4. Takeshi Kaneshiro
Oli tajuttoman vaikeeta valita kuvaa! Mutta tähän miekkoseen ihastuin ja rakastuin hurjasti kun näin Lentävien tikarien talon. Ei voi muuta sanoa, kun että jos Jussia ei olisi niin saisi Takeshi varoa!5. Gregory Smith

Olin lievästi sanottuna ihastunut tähän miekkoseen sillon Everwoodin aikaan <3___________<3.


Ookoo, nyt tuntuu siltä että missäs ne kaikki kuolattavat miehet on! Ehkä sit oikeesti oonkin uskollisempi kun luulin, eli nyt voin hyvin keskittyä näihin animaatiohahmoihin :DD.
6. Hwoarang
No siis aaaw, mikä tää on? Tää on mun pitkäaikainen rakkaus Hwoarang, jonka kanssa suunnittelin avioliittoakin joskus. Taistelupeli Tekkenin hahmo. Sil on vähän pieni takki, ei varmaan taekwondon sääntöjen mukainen.7. Edward Elric
Ahahahaa, mahtava kuva, pakko laittaa :DD. Mulla on Edin kaa vähän viharakkaus-suhde, koska itse sarjassa [Fullmetal Alchemist] mua lähinnä ärsyttää Edin luonteessa monet asiat, mut sit taas välillä se on aika kuumis <3. Jussia varmaan naurattaa jos se joskus tänne eksyy tätä lukemaan :D. Mut minkäs mä sille voin et oon heikkona blondeihin! Eikä automail(it) tota kokonaisuutta ainakaan huononna, aaaah.

En nyt oikein löytäny mun lemppari kuvia Edistä, mutta jos herraa haluaa seurata, suosittelen kyllä mieluummin youtubestakin löytyvää Brotherhood-sarjaa, joka on toinen versio tästä Fullmetal alchemistista, tai siis sama sarja, mutta vähän erinäkökulmista. Tässä uudemmassa Ed on nimittäin miehekkäämpi :D = hotimpi!

Mut ääää, mua väsyttää ihan sikana, joten ehkä päivittelen sit joku muu päivä :D. Mutta silti lisään vielä PLUSSAPOJAN!

+ Samppa!
Söpöin poika jonka tunnen ihan henkkoht! Pölläsin törkeesti siltä kuvan galleriasta, saa valittaa! Pitäs saaha Sampasta videomateriaalia niin ei vois kukaan väittää etteikö Samppa ois hurmaava!

3 kommenttia:

 1. En tiedä oletko kirjoittanut joskus jossakin Owen Wilsonista, mutta jostain syystä yhdistän hänet sinuun. Ensimmäinen ei siis yllättänyt, mutta oumaigaad, Orlando Bloom kakkosena sitten senkin edestä. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo vika pörröpää hurmasi kyllä ihan täysin <3 (voiko tätä sensuroida silleen, että Sauli ei vahingossakaan näkis tätä kommenttia? :D)

  VastaaPoista
 3. Hanna, oon aika varmasti kyllä joo Owenia joskus hehkuttanut :D.

  Nath, Samppa on Jussin kaveri, mutta luultavasti on jo itekin huomannu että kaikki lakoo kun Sampan näkee :D. Joten tuskin suuttuu jos törmää tänne tämmösiä sen kaverin hehkutuksia lueskelee :D. Mut pitäähän Saulinkin ymmärtää ettei se voi olla koko maailmankaikkeuden komein :D.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...