tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

ViikonloppuiluaLähin lauantaina lenkkeilee mukana mm. kaksi kissaa joista toinen piilottelee kuvan keskellä. Tiet sulat mutta penkkoja riittää!

Lenkkikaverina myös uuet kengät, niiden eka ulkoilureissu! Metsäpolut oli vähän huono paikka tätä neitsytmatkaa varten, meni nimittäin kenkiin myös ekaa kertaa ikinä lunta, joka suli ikävän nopsaa ja kasteli sukat ;(. Porukkaamme kuului myös Ebony, joka esittää koiranvirkaa, muttei se halunnu poseerata. Sitä vaan suututti olla remmissä kun normisti se vetää vapaana ainakin mun kanssa. Nyt sillä on juoksu ja iskä on tarkka näistä ettei se vaan hormoonihöyryissä juokse vaikka jonkun uroksen luo... niin varmaan.Sohvalla makoili äiti ja Hössy.
Hauska kissa, ei voi olla hyvä asento!Lenkkeilyjen ja muun jälkeen laittauduin ja pelasin simssiä vähän vuorotellen, koska illalla oli tiedossa Teron tuparit. Tai no Teron ja Jarkon, mutta Jarkkoo en niin tunne ja Tero mut kutsu, joten Teron tuparit :D. Näytin ihan kivalta, harmi ku siitä ei oo kuvaa! Minna käski ottaa kameran mukaan ja otin, muttei tullu koskaan puheeks ja unohin sen laukkuun. No kuitenkin niin, lähin busseilee senttiin, jos näin Mantan, josta parin puhelun jälkeen suunnattiin Kiloon, jossa treffattiin Minna ja Laurakin ja koottiin lahjajuttuja ja suunnistettiin ovelle. Ojennettiin sit kaikki jotakin lahjaa käteen ja ihasteltiin kämppää, jossa oli mm. tummanpunertavat, ehkä mahonginsävyset lattiat ja vinoja seiniä, oooh! Keittiönkaapit ei kyllä ollu kauheen viehättävät. Siin sitte maisteltiin boolia ja jutskailtiin kunnes Tero tunki meille mikrofoneja käteen ja Lipsiä koneeseen. En ollu ennen pelaillu tota ja naureskelin, että hehheh kivi, planeetta, kuu, universumi, mikä alkuräjähdys täältä sit vikana tulee? Ja tulihan se alkuräjähdys! :D Sit kans naureskelin tampuriini-ominaisuudelle, mutta vähän ajan päästä helisytin mikrofonia jo ihan innoissani :DD. Just hauska peli, mutta helpompi kun singstar, pisteitä vaan tippuu vaikkei kamalasti laulais oikein :D. Meiän piti olla vaan yhteentoista koska oli seuraavana päivänä tekemistä, mut kello kakstoista tyypit oli lähös baariin ja oltiin taas vaihteeksi ihmeissään että miten kello meni niin nopsaa eteenpäin. Jäätiin Minnan kaa Teron seuraksi ja lähettiin kuuntelee yhtä biisii, joka veny aika moneen biisiin :D. Tutkittiin mun galleriapäiväkirjaa, jossa on muistissa kaikkee hauskaa ja naurettiin vähän liikaa, melkeen jo itketti ja vatsaankin sattu! Lähettiin sit kahen jälkeen parin lattiallaistuskelun jälkeen ja nauratti kyllä vielä matkalla autollekin :D. Sniikkasin Jussille sivuovesta, jonka se jätti mulle auki ja ninjailin pimeessä hammasharjan kaapista ja suoritin vähän iltapesuja ja vaihoin vaatteet, etin peiton ja kömmin Jussin viereen.

Aamulla sit nukuin varmaan pari tuntii pidempään kun Jussi, loikoiltiin, syötiin, pelattiin katamari foreverii jonka Jussi oli ostanu ja sit lähettiin ulkoileee.


Käveltiin Ymmerstaan ja törmättiin uuteen urheiluhalliin, jota käytiin kattelee. Krisun kaveri Julianna oli sielä vielä töissä ja tarjos teetkin! Mietittiin jo et muutetaan Ymmerstaan niin voidaan käydä tuolla zumbaamassa :DD. Ylempi kuva tämän urheiluhallin weeceestä, ihan hienot puitteet!
Kahvion pöytä, siinä voi istuskella ja napostella samalla kun kattelee tenniskentille.


Salkkaritki voi tulla seuraamaan.
Ja istuskella teekupponen kädessä pirtsakoilla sohvilla niinkun me tehtiin. Pieni terassikin löytyy aurinkoisille päiville!Portaita sinne kiivettiin, tässä kyllä mennään jo pois.Ymmerstan taloja turhan kirkkaassa ilmassa ihan väärillä asetuksilla.
Tommone putki, jonka avulla pääsee Turuntien toiselle puolelle.
Putken koristuksia.

Ja siinä oli meiän reissu! Jussilla kateltiin vähän opiskelujuttuja, syötiin ja sit lähinkin kotia.

Tästä päivästä voin kertoo yhen piristävän jutun, nimittäin näin työmatkalla leskenlehtii, muurahaispesän vuorattuna muurahaisilla, perhosia ja sisiliskon! Äsken katoin ton teräsmies-elokuvan ja oli kyllä tajuttoman tylsä :D. Aattelin et se ois vaan huono, mut ei riittäny vaan piti olla pitkästyttäväkin ja hidastemponen. En kans tajuu miten Lex miehineen veti sitä turpaan helposti ku jossakin oli vähäsen kryptoniittii, mut sitten tää herra nostelee koko kryptoniittiläjää taivaaseen vaikka sitä kryptoniittii tosiaan on aika paljon ja aika lähellä. En myöskään tajuu et muodostuuko se hiuskiehkura jotenkin itekseen? Enkä muistanu kattoo et missä vaiheessa sen hiukset oli taas mallissa sen jälkeen kun ne kryptoniittisaareke/mereenputoaminen/vesitaso-kohtauksen jälkeen oli ihan sekasin. Kampaakse ne, vai onko se jotain teräsmiesvoimaa millä ne menee kuntoon?  Mut ei voi kyllä hyväksi sanoa tätä elokuvaa, vaikka onkin hauskaa kun Lex huus WROOONG!

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...