perjantaina, huhtikuuta 09, 2010

Ostoksilla

Äiti tuli hakee mut töistä ja lähettiin Krisulle [=sisko] makutuomariksi ja äiti rahapussiksi Selloon, koska kevättakki oli saatava. Seppälästä lähti mukaan paita ja legginssit ja Anttilasta tennarit, nyt täytyy pysytellä hetken poissa kaupoista, varsinkin siksi, että KAIKKIALLA, siis jopa urheiluliikkeissä, joissa normaalisti en nää mitään mukavaa, on ihan mielettömiä vaatekappaleita, joita mieluusti raahaisin kotia. Tää on niin uutta ja ihmeellistä, koska oon eläny maailmassa, jossa parista kaupasta saattaa löytyy muutama hassu vaate, jotka kelpuuttaisin päälleni. Helpolla ja halvalla päästy on ennen tätä jotain ihme kautta jollon kaikki paikat pursuaa ihania juttuja, nyyhnyyh. Nyt kelpais se viistoistamiljoonaa, jolla vois ekana ostaa asunnon isolla vaatehuoneella ja sit shoppailee :DD.
Siniset leggarit, joissa on tipusia. Tota printtiä ihastelin joskus kauan aikaa sitten, mutta kyllä toi printti sitten vei mun sydämen ja pakko ostaa. Krisu sano etten voi olla tosissani tommosia ostamassa, mutta katotaan nyt mitä tästä tulee! Oon kyllä ihan rakastunu, mutta minkä kanssa tämmösiä pidetään? :D Maksoivat siis 9.90€Paita oli tommonen linkin normi valkonen printillä, jossa tälläkertaa komeili inkkarisulkineen, ihania värejä! Nää on kans niitä paitoja, joihin tykätään kiinnittää se musta liivihomma, jonka leikkaan aina irti. Krisu sano, että mulla alkaa kohta olee jo kokoelma niitä liivejä!Otin koon XL- osaksi siksi, että vaan niitä ja yks ässä oli jälellä, enkä tykkää että t-paita on tiukka ja sitäpaitsi tällä XL-koolla saa ton tolleen kivasti roikkuu olkapäältä, joka on kivaaaa. Tämä maksoi siis viitosen.


Mitkäs nää on? AAAAW ihanat ne on! Tykkään vaan ihan hirmusti, vaikka yhet tennarit jo ostinkin ja yleensä mulla on semmonen laki, ettei monii samankaltasia kenkiä, mut ohan mulla aika monet buutsit/saappaatkin... mut se on eriasia koska ne on kirpparilta kaikki, mutta nää molemmat tennarit ihan kaupasta! Näillä oli hintaa 24,95€.Ja tämmöset nää mun toiset siis on, kyllä näillä jo pärjää! Vaikka tosin bongasinkin Seppälässä yhet vähän liian hienot.... Ja ne maksaa 15€, miksei kivat kengät voi maksaa paaaaljon, sit niitä ei tarttis ees harkita.

3€ Jack&Jones M-kokonen huppari kirpparilta, tosi kiva kotilöllö, tai vaikka työlöllö tai mikä tahansa löllö! Ehkä vähän suurehko mulle, mutta on ainakin jotain mitä Jussi voi lainaa jos tarttee :D.

Krisu muute joutu ostaa Seppälästä XL-kokosen takin, joka kuulostaa musta lievästi oudolta, koska Krisu on ihan normaalikokonen :D. Mitä ne oikeesti isommat ihmiset Seppälästä voi ostaa, ei mitään?

Nyt oon vähän kahenvaiheilla, että lähenkö huomenna Helsinkiin tatuointisuunnitteluvaraus-reissulle. En jaksais, mut toisaalta vois olla muksaa, pelkään vaan et tulee kiirus kun illalla pitäs kerkii tupareillekin. Tatuointisuunnitelma omassa päässä sentäs on valmis ja kuviakin valmiina, joilla vähän esitän ajatuksiani siitä, millanen tatuoinnin pitäisi olla. Pelkään et tästä tulee kallis väreineen! Muttei voi mitään, koko iänhän saan sitä kuitenkin ihastella sitten :D.

Nyt simssittää, tai nukkumaan, mitähän sitä päättäis, heippa kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...