lauantaina, huhtikuuta 24, 2010

Keväistä

On kyllä jännä ilma :D. Viis minuuttia paistaa aurinko ja sit sataa viis minuuttia lunta :D. En oo käyny kurkkailee lämpöasteita, mutta toivottavasti on lämmintä ees vähän!

Eilen kävin sielä tupareissa ja totesin et hoasilta voi saada ihan kivankin näkösiä kämppiä! Monien sattumusten jälkeen päädyttiin sitten Lauralle, Nooralle ja Johannalle tilaa pizzaa ja pelaamaan buzzia. Mukavaa oli vaikka mulla vähän kipeä fiilis olikin. Ei kyllä olo ole nyt yöunienkaan jälkeen paljookaan parempi, mutta toivottavasti jaksan illalla jonkin aikaa seurustella sielä Nooran ja Lindan takasintulo pippaloissa. Onneksi Jussikin tulee, se voi mut raahata nukkumaan kun väsyn liikaa :D.

Löysin vanhan puhelimeni ja oli pakko tunkasta sinne simkortti sisään, että pysty pelaa semmosta ihanaa peliä kun Bubble smile! :D. Peli oli niin mukava, että katoin siinä sivussa kaksi elokuvaakin, yleensä en jaksa kattoa ees yhtä yhellä istumalla yksinäni. Identtiset kaksoset ensin, koska ajattelin että se on varmaan naika kevyt. En pidä Danny DeVitosta yhtään enkä kyllä herra kuvernööristäkään, mutta oli se ihan hauska elokuva! Samalla tajusin taas etten kyllä ikimä haluis muskelimiestä. Toinen elokuva oli Surkeiden sattumusten sarja, joka lumoaa ihanalla maailmallaan! Puvustus ja lavastus on niin mahtavaa katseltavaa. Violetin esittäjä tyttönen lumoaa myös kauneudellaan, pitääkin googlettaa miltä neiti nykyään näyttää.


Nätti!

Nyt taidan tehdä jotain muuta, heihei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...