sunnuntaina, huhtikuuta 04, 2010

Tyttöilyä

Alunperin meillä piti tytsyjen kanssa olla pyjamabileet torstaina, mutta sairastapausten takia ei pystyttykään näkemään ;(. Onneksi sitten eilen lauantaina oli taas hyvä päivä nähdä ja saatiin Mantakin mukaan!

Ennen tyttöilyä kävin Jussin kanssa Sellossa ja mukaan tarttui yksi kirahvipaita! Waldosissa oli kans aika hauska myyjäneiti, pointsit hänelle! Pizzallakin käytiin ja jaksoin koko pizzan ja koko limun, eli oon aika ylpee itestäni, jaksoin kans viimeks raksissa pari viikkoo sitten syyä kahdeksan pizzanpalaa, joten mun kuuluisa pohjaton vatsa on tulossa takasin :D. Sellosta mentiin Jussille, jossa hengailtiin hetki kunnes Manta ja Minna mutkien ja eksymisten kautta haki mut sieltä ja suunnattiin Lauralle. Hommaan kuului syömistä, jutskailuu, facebookkia [....], singstaria, huonoja leffoja, saunomista ja Avon-hehkutusta :D. Laitan kuviiiii.


Musta ehkä vähän enemmän kuvia kun muista kun en uskalla laittaa noista tytöistä kun ne kuitenkin valittais että hirviömäisiä kuvia :D.

Pelattiin jopa kolmella eri levyllä sitä semmosta kilpailujuttua Singstarissa, että on joukkueet ja niin. Mulla oli ääni  aika painoksissa tän flunssan takia ja oli hauskaa kun pääs laulaa alempaa kun normaalisti ja osu joihinkin viivoille jotka on vaan haave normaalisti :D. Tässä kuvassa Nooran taulu! Noora ei ollut paikalla, koska asuu Lontoossa vielä vähän aikaa.

Seuraavassa Lauran käsitys hyvästä kuvasta! :D


Kello kaksi yöllä ja saunanraikas tyttö! Minna: "jeee, Eve vaihto asentoo, nyt voi ottaa uuden kuvan!"Monista kuvista huomas että kello läheni viittä. Mut oli ihan tajutonta, oltiin lähös saunaan ja Manta totes että: "kello on yks ja tyypit on menossa saunaan!" Oltiin ihan hämillään et täh ei varmaan oo yks jo, olin ihan varma et kello ois ollu joku puol ykstoista mut ei. Saunan jälkeen istuskeltiin vaan ja mietiskeltiin et mitä alettas tekee kun kohta Manta totes kellon olevan puol viis ja oltiin taas ihan ihmeissään et ei voi olla :DD.


Alunperin tarkotus oli jäädä yöksi, mutta huonon kommunikaation takia ja meiän hostin nukahtamisen johdosta päätettiin jättää se söpösti nukkumaan ja lähettiin ajelee loput kotia :D

Pääsin nukkumaan ite jo ennen kuutta ja nukuin melkeen kuusi tuntia, mutta ei kyllä toi valvominen sovi yhtään! Nyt oon kuunnellu söpöä musiikkia, tiedossa ruoka, simssiä ja Jussille! Heiheeeei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...