tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

Kynsiä ja Anneli!

Lauantaina Anneli tunki meille ja kysy josko lakkaan sen kynnet. Lähettiin semmosella perus ranskiksella liikkeelle, mutta lopputuloksesta tuli aika koristeellinen :D. En sit tiiä että halusko Anneli alunperinkin kynsiinsä erityisiä koristuksia, mutta vanhentuneiden tarrojen, superhitaastikuivuvien lakkojen ja liian vähän kärsivällisyyden takia monia virheitä piti peitellä :D. Okei, toi peukku ei ole virhe, Anneli halus yhestä räikeän ja karmasevan :D. Siskon mielestä toi oli kuitenkin hieno, vähän kyllä toinen tarrra repsottaa, mutta tuossa vaiheessa päällyslakkaa ei oltu vielä edes levitetty, eikä lopputulosta muutenkaan siistitty, joten nou hätä, kyllä siitä hienompi tuli valmiina :D.

Peukussa siis alla tommonen viininpunanen koko kynnellä, jonka jälkeen tippi mustalla, siihen päälle suht paksu raita pinkillä, siniset pisteet ja tarrat raidan reunoille :D.

Etusormessa ensiks ranskiksen perusbeigee aluslakkaa, sitte vino tippu valkosella ja siihe päälle rajalle sitten tommonen pitsitarra.

Sama linja oli siis kaikissa muissa paitsi tuossa yhdessä peukussa, eli ranskisbeige, vino valkonen tippi plus joku koristelu.
Keskarissa tommonen oranssikukkanen mustalla keskustalla ja punaset ihme kiekurat. Kukan terälehdet näkyy vähän huonosti ;(. Nimettömässä kans tarranauhaa ja pikkurillissä pilkkurivi pinkillä.
Pakko käyttää vähän salamaa, jotta toisen pikkurillin roiskekuviosta tuli edes jonkinlainen kuva! Kukka siihen oli tulossa, mutta vähän levisi, joten punasen ja pinkin maalin roiske siitä sitten tuli valmiina. Ja nimettömässä punanen pilkkurivi.Toinen peukku oli ihan säädyllinen ja etusormessa tommonen söpö sydän-aihe, josta näköjään ei ollu parempaa kuvaa. Eka kerta ikinä kun lakkasin toisen kynsiä, enkä oikeestaan ikinä lakkaa omiakaan kaikkia kerralla, aikamonen prosessi kun samalla koristelin kans pari omaa kynttä :D.

Esim. peukun tämmöseksi. Tuo pinkkilakka on uusin ostos, oon jotenkin hulluna nyt räikeisiin väreihin. Tipin vedin tohon valkosella lakalla vapaalla kädellä ja se on vähän toispuoleinen [kuten itse kynsikin], muttei sitä niin huomaa noiden mustien huiskaleiden takia. Kaiken komeuden päällä on vielä vähän glitteriä.

No okei ei näy, mutta pikkurillissä on vähän leopardihenkistä pilkutusta mustalla ja valkosella, plus musta tippi. Nimetön & etusormi painii samassa liigassa lähes samanlaisilla pelipaidoilla. Tykkään noista, ne on niin söpöjä <3. Keskarissa joku ruma rävellys, lyhyeen kynteen on vaikeempi saada kivaa aikaan. Tummanpunanen kukka ei muutenkaan oikein toimi mustan tipin kanssa kun sekottuu värit liikaa toisiinsa. Pikkurillissä pohjana pinkin kanssa ostettu oranssi aika kirkas lakka ja keskisormessa sama höystettynä kultaglitterillä. Nimettömässä ja etusormessa jotakin vaaleenpunasta höystettynä Avonin rave-sävyllä, joka on semmosta vaaleenpunaglitteriä. Erittäin kivannäköstä esim. mustan päällä!
 Tää on vähän huijauskuva, koska tein tän kynnen vasta sunnuntaina teeveetä katellessa. Pinkkii, sen päälle töpöteltynä punasta, sitte hopeella kukkanen, tummanpunanen keskusta ja valkosia palleroita. Ei taaskaan terälehet oikein näy.

Mutta jos nyt seuraavaksi pari kuvaa muulta lauantailta, kun niitäkin näköjään oli. 

Tätini Raija tuli visiitille ja siinä sitten syöpöteltiin kaikenlaista, mm. appelsiinilohkoja, jonka kuoresta sisko teki lumihiutaleen omien sanojen mukaan.Samainen sisko, Veera nimeltään on seiskalla ja sai köksästä läksyksi tehdä kääretorttua ja hyvää semmosta tekikin! Tän jälkeinen versio oli kyllä parempaa, jota herkuteltiin seuraavana päivänä.Mun mielestä on kivaa tarkentaa jonkun pusikon läpi juttuja, joten tarkensin tohon yhteen pajunkissaoksaan pöpelikön takana. Tämä pöpelikkö sijaitsee meidän ruokapöydällä.


Neiti saa valittaa kuvista kyllä jos haluaa ;). Mutta tässä esittelyssä Anneli!
Lauantaina lähin sitten illalla Jussille - myöhästyin bussista. Palasin kotiin syömään ja kattomaan Idolssia vähäksi aikaa ja lähin taas bussille. Sadekin oli lakannut, joten matkustaminen oli kivaa. Söpöläinen Jussi tuli mut hakee pysäkiltä, joten ei tarvinnu junailla/busseilla parin kilsan päähän ja kävellä vielä vähän lisää. Sit saunottiin ja kylvettiin ja katottiin Alkemistia ja nukuttiin. Oli ihanaa huomata puoli yhdeksän vessareissulla, ettei ollu heränny yöllä aiemmin kertaakaan! Sunnuntaina syötiin, pelattiin katamaria ja lähettiin Tapiolaan. Harmitti kun ei ollu kameraa mukana, koska sielä oli aika keväistä ja mukava tunnelma. Onneksi Jussi lupasi, että mennään sinne uudestaan ^^. Tarviisin pikkupokkarin, kun ei tuota järkkäriä jaksa raahata mukana ja hävettää huonot kuvat sillä kun ei jaksa opetella käyttämään :D. Pokkareilla saa luvan kanssa ottaa huonojakin kuvia.

Mutttaaa, nyt nukkumaan, UNIA!

Ainiin, haluisin kauheesti nipistää edelleen mun konetekemistä ainakin illasta, koska ois ihanaa esim. raivata pöytää ja laittaa tähän semmoset piirustusmahollisuudet ja aina iltasin vaikka tunnin ennen nukkumaanmenoo vähän purkaa päänsisältöö paperille. Voisin jopa joskus saaha jotakin hienoa aikaan. Oisimpa niin reipas että tekisinkin joskus näin!

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän kivoja kynsiä, oisimpa mäki noin taitava!=)

    VastaaPoista
  2. oi kiitos! Siitä vaan harjottelee!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...