lauantaina, huhtikuuta 17, 2010

Oho

Menin eilen nukkumaan ennen kahtatoista, enkä käyny koko eiliseen päivään ollenkaan koneella, ohooho! Vaikka ennen töitä oli pari tuntia kulutettavana ja tulin kotiakin jo ennen yheksää, aikaa ois siis ollu käyttää dataamiseenkin! Kyllä mulla näitä koneettomia päiviä on, mutta niihin liittyy yleensä joku yökyläily täällä tai muualla, mutta yksin ollessa ajaudun kyllä väistämättä kattomaan facebook-tarjonnan ja pelaa pelit läpi :D. Nyt kyllä vähän harmittaa muutamien pelien daily-bonukset, jotka nyt nollaantu ja niiden takia meinasinkin illalla ennen nukkumaanmenoa vielä facebookissa vierailla, mut se ois kuitenkin venähtäny se käynti, joten jätin väliin! Jussi sanoo et pelaan noita pelejä vähän liian pakkomielteisesti, joten nyt oli hyvä olla pelaamatta yks päivä. Toivottavasti mun lemmikit ei oo karannu! Ruoat on kyllä ainakin menny pilalle kahvilassa, harmi.

Niin ja kun menin nukkumaan ennen kahtatoista, heräsin myös ennen ysiä ihan pirteenä! Aurinko paistaa ja nyt ois semmonen fiilis et pitäs mennä ulkoilee, mut ei, kävin syömässä ja NYT dataan :D.

Eilen kävin Jennan kaa sielä kirpparilla, josta ostin bikinin yläosat, purkin, ponin ja kirahvikäsinuken! :D Ostoksille tuli hintaa 3,5€. Sielä on nyt aika paljon tavaraa, muttei oikein sitten kuitenkaan löydy kunnolla sitä vaatepuolta. Ehkä vääränikäsiä myyjiä, tai just oikeenikäsiä ostajia, jotka kerkii viiä sen vaatetuksen mun nenän eestä! Jenna osti sit jotakin vaatetta kans.

Kirpparille kulkeminen oli sitten vähän monimutkasempi homma, eksyin nimittäin 18z-bussiin pelkän 18 sijaan, kiitos bussien hyvän huollon! Ensinnäkin bussin numeron 18 näki vasta jonkun parin metrin päästä pysäkiltä ja itse z-merkintää ei näkynyt ollenkaan, oli vissiin siinä valotaulussa vähän vikaa. Numero 18 normaali tai z, on lähes aina semmonen haiseva ikivanha homeinen bussi, josta ei tietenkään näy sisäpuoleltakaan, että mikä bussi kyseessä. Istuskelin sitten onnellisena siihen asti kun bussi kääntyi väärään suuntaan, mietin hetken että ehkä se sit menikin viimeksikin tästä, oon ollu vaan hajamielinen, kunnes sitten bussi lähti turuntielle, jonka jälkeen olin varma että z on kyseessä. En tienny mistä z kulkee, tiesin vaan että Tapiolaan se menee sitten lopuksi, joten istuskelin kyydissä ja tiirailin sopivaa pysäkkiä jokta saattas ehkä päästä mankkaalle päin. Harmi vaan että tämä z kiertää kaikki umpipusikot joiden kautta ei näköjään mene montaakaan bussia. Ennen Tapiolan keskustaa hyppäsin kuitenkin pois ja kävelin pikkasen matkaa pysäkille, josta onneksi meni kaikki bussit juuri sinne minne halusinkin päästä. Lopuksi tulin perille vaan 20min myöhemmin, joten voi tätä pk-seudun liikennettä kehuakin! Niin ja sentissä näin Riikankin tosi pikaseen, jeejee!

Tänään tervetuloa Suomeen-bileet on peruttu, koska kyseiset neidit joita juhlittaisiin, jäi ylläripylläri vielä Lontooseen Islannin tuhkien takia. Jäipä sinne srkkukin ja saa nähä pääseekö Manta takasin pääsiäislomaa viettämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...