keskiviikkona, huhtikuuta 21, 2010

Oivoi lapset

 Tässä pikkuasioita:

-Tänään töissä Emil [=mun lempparilapsi] oli kipeä ja makasi vain sohvalla. Hain poitsulle mehua keittiöstä ja viltin. Onneksi äiti sitten tuli hakemaan lapsensa kotiin parantumaan. Tytöt taas pisti kunnon catfightit kasaan parissa sekunnissa, pari vääntynyttä sormee, mustelmia ja haavoja, on ne pikkutytöt ihania!  Eroteltiin kans paprikantaimia omiin purkkeihinsa yhteisistä isommista viljelmistä.

-Oon turvonnu yli viikko sitten yhtäkkiä neljä kiloa. Turpoon yleensä kaheksi päiväksi ennen naistenpäiviä, mutten kyllä neljää kiloa! Nyt sitten puolentoista viikon turpoamisen jälkeen saan nauttia myös vatsakivuista ja naistenpäivien juhlallisuuksista. Täytyy kattoo jos nää neljä kiloa vaikka katoais yhtä nopeesti kun tulivatkin. Ei sillä että ne kamalasti haittaa - tissitki kasvo! En kylläkään oo kokeillu että mahunko mun housuihin, oon vaan käyttäny kollareita ja mekkoja/tunikoita.

-No mutta nyt saan sitten vaan lojuu ja pelaa ja syyä suklaata namnam <3. Ostin hulluilta päiviltä [joilla vierailin ekaa kertaa ikinä] kaks levyä suklaata ja söin sitä, tuntuu että naama kiittää jo nyt! Onneksi hommasin testiin Avonin uutta meikkivoidepeitepuikkopuuteri-yhdistelmää, joka Avonin pohjustusvoiteen ja puuterin kanssa peittää KAIKEN, vaikka nenän jos niin haluaa. Annoin myös Avonin kasvovedelle uuden mahdollisuuden, joka viimeksi kasvatti finnifarmit naamaan. Tää uusi versio teki aika nopsasti melkeen selvää mun finnitähtikuviosta otsassa, ihan hyvää kamaa!

-On mukavaa lähtee töistä lähes joka päivä neljän maissa, vaikka oikeesti ois viiteen, kun nykyään lapset haetaan aikasemmin! Tuntuu heti että on enemmän aikaa päivässä olla tekemättä mitään järkevää.

-Tulispa jo ennakkotehtävät.


Heippa toivottaa kaunis mies nimeltään Takeshi Kaneshiro.


Kirjotin ensiksi Kaneshi Takeshiro ja mietin miksi näyttää niin oudolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...