maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Ei kelpaa koskaan

Hauskaa kun valitin joku aika sitten, että ei oo tarpeeksi blogeja luettavana - nyt niitä sitten on liikaa! Liityin lukee miljoonaa blogia, jotka vähänkin näytti kivoilta, joissa vähänkin oli kivoja kuvia ja nyt luen oikeesti niin montaa semmosta, jotka mua ei oikeesti ees kiinnosta :D

Pakko karsia pois aika monta tämmöstä yläasteikäsen tytskyn pitämää blogia, jossa on joka postauksessa kuvia itse kirjoittajasta ja hänen kavereistaan, sekä muutama kuva tiestä, ostoksista tai syömingeistä. Ei sillä että näissä blogeissa olisi periaatteessa mitään vikaa, mutta on se oma maailma kuitenkin sen verran erilaista kun näiden monta vuotta nuorempien. Ei hätää silti muutamat kivat turrikat, kyllä mä teitä luen ;). Tuttuja ees jollain tasolla on mukava lukea!

Muttaaaa haluun oikeesti suoriutua näistä 'konerutiineista' mahdollisimman nopsasti, koska on kevät ja kesä ja aurinko ja ihanaa ja vois tehä muutakin. Kuten pelaa simssii tai simcityy... eiku olla pihalla auringossa hakemassa väriä naamaan! Tänäänkin tulin kotiin jo neljältä, aattelin et katon äkkii vähän teeveetä ja syön - näin tein. Sitten rynnistin äkkiä koneelle, jotta pääsisin blogi ja facebookjutuista äkkiä eroon ja voisin asentaa sen simcityn! Mutttaaa, sitten blogimerkintöjä oli joku miljoona ja niissä linkkejä ja lallatilaa ja sit katoinkin salkkarit, söin lisää ja vieläkin blogit työllistää, voihan pylly!

Nyt kiinnostaisi eniten lukea nuorten ihmisten blogeja, jotka ois kiinnostuneita kuvaamisesta, piirtämisestä, elokuvista, musiikista, ihmisistä, jotka asuisivat omillaan tai olisivat juuri muuttamassa, opiskelisivat tai tekisivät jotain randomhommaa sillävälin kun etsisivät oikeaa kutsumustaan, jotka seurustelisivat ja innostuisivat pienistä ihanista asioista elämässä. Saa suositella! Lukisin myös mielelläni blogeja, joissa esiintyisi runoja, taikka novelleja.

Itse haluaisin eniten kirjottaa blogia siitä mun tulevasta kämpästä, sen etsimisestä, löytymisestä ja muuttumisesta omaksi turvapaikaksi, mukavaksi pesäksi, jossa on mukava olla. Onneksi en sittenkään päässyt vielä viime syksynä omaan pesään, ja kirjoittamaan tälläistä blogia, sillä nyt mulla on vuosi aikaa tutustua paremmin blogimaailmaan ja tähän hömpänpömpän kirjottamiseen - ehkä siitä itse pesäblogista tulee sitten parempi!

Oikeesti mun piti pistää pari kuvaa taas kynsistä joita oon askarrellu, mutta menikin blogihöpinäksi. Teen toisen postauksen sitten pelkistä kynsistä, koska en ole vielä ladannu edes kuvia!

Tänään töissä Mattepoitsu tuli sisään ja totes: "sä näytät tänään ihan erilaiselta, sun silmät on paljon isommat!" Voiko oikeesti eiliset tosi hennot ripsarijämät tuoda silmiä niin paljon ulos että eskari-ikänen poika sen huomaa? :D No toisaalta Matte on kans se, joka huomaa mun kynsissä uudet lakatkin. Tarkka poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...