sunnuntaina, lokakuuta 17, 2010

if you loved/knew eminem before 'love the way you lie' like this!

Hiih hajosin kun facebookissa tommonen otsikonniminen 'yhteisö/ryhmä' tuli vastaan. Ihan totta et joku ties Eminemin ennen tota? Kivat sulle! :D.

Eksyin ite jonkun blogin kautta kuuntelee Eminemin jotain uutta biisii feat joku toinen, tai joku toinen feat eminem, en muista. Ei siis ollu tää Rihanna :D. Siinä biisissä tää Eminemin osuus kyl nostatti taas ihokarvoja pystyyn, tykkääntykkääntykkään <3. Eksyin sit kans spotifysta kuuntelee herran mussiikkia ja yllätyin et sitähän on tässä lähivuosina tullut lisääkin, ihan omaa albumia, enkä oo mitään tienny :O. Ehkä uskoin kun miekkonen sillon uhitteli et nyt loppu tähän ura enkä oo siks huomioinu yhtään et uutta musaa ois voinu tullakin. Esimerkiksi kuuntelin tossa äsken biisii nimeltä Beautiful 2009-ilmestyneeltä albumilta ja nyt on sentäs jos vuos 2010, enkä oo tommosesta tienny! Oli muuten kaunis biisi, tykkäsiiiin!

Mun ja Eminemin tiet kohtas jo ala-asteella kun noi The Slim Shady ja The Marshall Mathers julkastiin ja siitä asti meillä on ollu vähän on/off-suhde, välillä kuuntelen paljon ja toisinaan en taas yhtään. Luulen et nyt alko taas parin kuukauden jälkeen uusi on-kausi.

Mister Marshall ei oo koskaan ollu mitään mun miesihannetta vastaava herra, mut on se silti aika hot. Ehkä toi asenne tai tunne mikä välittyy noihin biiseihin sen tekee. Voin kertoo kaikille, jotka sanoo et voi lollero joku Eminem, että tuotantoo löytyy kyllä niiiin laidasta laitaan et sieltä löytyy biisejä joissa on hyvä sanoma, nerokkaat sanat ja kiva melodia, sekä myös sitä vähän enemmän paskaosastoo ja kaikkee siltä väliltä. Suosittelen kyllä ihan tutustumaan. Ja pitäähän sitä nyt hattuu nostaa tommoselle valkoselle joka tunkas ittensä mustien maailmaan ja viel pärjäs siel ja tekee jotain ihan omaansa. Ei musta Eminemii voi oikein verrata kehenkään muuhun, se vaan on jotain erilaista ja omanlaista.

Tässä nyt tämä beautiful sitten, koska jos jostakin musiikkiin liittyvästä paasaa, täytyy siitä tietty laittaa näyte!Ja lopuksi vähän kuvaspämmiä tästä ainoosta miehestä jota kestän katella tommoset hopparikamat niskassa :DD.


Tää on mun kaikkien aikojen lempparikuva Eminemistä!

Ainiin, piti kans kertoo et se nykynen tyyli, eli tummat hiukset sopii kyl paremmin kun toi blondisiili mikä sil on ollu ikuisuuksia ennen :D.
Että semmosia, meinasin kans kertoo yhestä kivasta leffasta, tai vaikka kahestakin ja sit tosta Hayden Christensenistä, mut taidan pyhittää tän vaan Eminemille! Heihei!

5 kommenttia:

 1. Vähä hyvä toi biisi. Enkä mäkää ollu tietonen, et se ois tehny uusia levyjä, en tienny siitä viime vuotisestakaan tai totakaan koskaan kuullukaan 0_o ehkei vaan suomes sit niin iso juttu enää.

  VastaaPoista
 2. outoo koska se on sinänsä kyllä ollu Suomessa iso juttu ja sit yhtäkkiä jotenkin jääny ihan syrjään vaiks väsnny KAKS albumia :D. Ehkä siitä sillon joskus oli tosiaan vaan liian iso haloo et Eminem lopettaa, et kaikki luuli et se oikeesti lopettaa :D.

  VastaaPoista
 3. tai sit ette tiedä rapistä/hiphopista yhtään mitään! se on pitää vissii olla teille joku pop että ymmärrätte!

  VastaaPoista
 4. En nyt kyllä ymmärrä miten anonyymin mielestä räppigenreä olisi helpompii ymmärtää jos se olis poppia :D.

  VastaaPoista
 5. Paska versio toi VEVON ku o sensuroitu puolet sanoista. Lisäksi 2 minuuttii alkuperästä kappaletta leikattu musiikkivideoo varten. Menkää nyt ihmiset ostamaan se levy ja kuunnelkaa oikeita kappaleita, ei näitä pätkittyjä blackmaskattuja paskaversioita

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...