tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

More Nümph, more nümph, more nümph, more Nümph!

Ajattelin tulla kertoo vaan tommosesta uudesta blogista, johka törmäsin ja kivalta näytti, kunnes huomasin että sieltä löytyy myös kilpailu, joten käykääs osallistumassa! Mutten sit halunnu tämmöstä lauseen postausta, vaikka jotkut mielellään lukis varmaan semmosiakin välillä, eikä tämmöstä turhaa ja monimutkasta löpinää :D. Joteeeen, kaksi kuvaa viime lauantailta ja myös sitä turhaa höpinää.


Otsikko siitä, että kuvan mekko on Nümphin ja ostin sen itelleni ylppärimekoksi. Nyt se sai lähteä ulkoilee toisiinkin ylppäribilleisiin. Nyt tuntu vaan kauheen pitkältä toi helma kun on viimisen vuoden tottunu käyttää sitä melkeenpakaratvilkkuu-pituutta.


Päässä mulla oli ampiaispesä. Ja voi huomata, että oon vähän laittanu näihin takkulaisiin punaista väriä! Tai no äiti ja sisko sen itse värjäämisen kyllä toteutti. Yritän nyt löytää jotain suhtkestävää oranssinpunasta kevytväriä, joka ois mieluiten vaikka semmosen moussen-muodossa, koska se tuntuu ihan hyvin tunkeutuvan rastaan sisäänkin. En muista ees millä värjäsin, mut jotain moussee se oli ja kaks purkkia meni, kaks euroo makso. Siis per purkki.

Niin ja siis kipeilen vielkin ja tosi harmittavaa kun ei oikein siksi jaksa noitten lasten kanssa touhuta niin paljon kun terveenä jaksaisi. Se parin kilsan matka sinne töihinkin ja takasin tuntuu tosi ylivoimaselta, vaikka kävelisin kuinka rauhallisesti. Tramboliinilla en voi hyppiä, soutaa en varmaan kovin pitkälle jaksa, pyöräretkille en jaksa polkee enkä hippaa leikkiä. En varmaan jaksa koko viikkona kun tuntuu toi räkä olevan aika tiukassa.

Pelasin tänään ekaa kertaa Cluedoo, Harry Potter Cluedoo ja voitin! Se oli muksa peli. Haluun meillekin semmosen! Kotona pelasin sit taas korttia Annelin ja Veerun kanssa, ja eilen Pirates-korteilla Jussin ja Veikan kanssa. Pelaaminen on mukavaa! Tänään leivoin lapsien kaa kans pullaa. Laitettiin ne uuniin just ennenkun niitten äiti tuli töistä, joten vapauduin enkä kerinny maistaa yhtäkään. Niistä tuli niin hyvännäkösiä, että tuskin olivat hyvänmakusia, en nimittäin oo ikinä tehny onnistuneita pullia!

Nyt nukkuu kai, moimoi!

4 kommenttia:

  1. Kiitos, itekin ihan rakastuin siihen ensisilmäyksellä ja se oli sitten saatava :D.

    VastaaPoista
  2. punaiset hiukset sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...