perjantaina, kesäkuuta 25, 2010

Hauskaa kesäjuhlaa!

Heräsin tänään yli kahdeltatoista, viimeks oon tehny näin marraskuussa kun sairastin possutautia. On levänny olo! Musiikki on muuten ihanaa, suomalaiset lyriikat, hyvät semmoset aaah <3. Mulle saa ehottomasti ehotella kaikkia söpöisiä, erilaisia lyriikoita! Eilen kuuntelin laiturilla med Wallu pitkästä aikaa tehareiden Maailma on Sun ja se biisi kyllä saa sydämen niin hymyilee aina, vaikka sen on kuullu niin satoja kertoja, se ei kuole.

Meiän talossa on hiljasta, vaikka täällä pitäs hengaa mun lisäksi ainakin viisi ihmistä. Ainiin :D. Ne menikin juhannuslenttismatsiin kyläkoululle. Meillä on täällä kylällä ollu aina semmonen juhannusperinne, että päivällä pelataan kolmen/neljän lähikylän välinen lenttisturnaus. Pirttimäki, läheinen ulkoilualue lenttiskenttänsä kanssa on ollu meiän pelipaikka, mutta viime vuoden aikana lenttiskentäs tilalle on laitettu joku ihme pyöree lapsihäkki :O. Pelit siirrettiin siis läheiselle ala-asteelle. Just vasta pääsin pois töistä sieltä koululta niin ei ihan heti huvita lähtee sinne pelailee :D. Sitäpaitsi sataa tyyliin vettä.

Ite haluisin tänään käydä uimassa järvessä, mieluiten Velskolan pitkäjärvessä, koska sielä on luonnonsavea ja haluisin sitä tunkasta vähän jokapaikkaan ja saada ihan ihanaksi <3. Myllyjärvikin käy jossei jaksa lähtee kauas [kilsan päähän...] matkustelemaan. Haluisin myös ehkä käydä saunassa, laulella, kuunnella musaa, pelailla pleikkaria/lautapelejä/korttipelejä tai katsella elokuvaa. Oittaan kokkoa vois käydä kattomassa jos jaksaa. Myösjuhannustaikakukat vois kerää, vaikkei mun tarviikaan enää tietää mulle oikeeta miestä kun löysin sen jo <3.

Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on mukavia kesäisiä juhannustekemisiä ja mahdollisimman harva hukkuu tai tekee jotain muuta tyhmää humalassa, josta aiheutuu surua muille.

Heihei! Paljon en varmaan kirjottele kun Jussi tuleeee <3 ja sit lähenkin jo heti taas riparille, josta kotiudun 5.7.

2 kommenttia:

  1. oooi sulki on blogi, kirjotat kivan tyylisesti ! :) <3

    VastaaPoista
  2. jooo, tartten jonkun paikan johon kirjotella kaikkee turhaa :D.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...