keskiviikkona, heinäkuuta 07, 2010

Moi!


Kävin taas leirillä, sillä leirillä jonne lähin niin naama mutkalla kun olla ja voi. Mutta jo ekana iltana olin ihan tajuttomissa fiilareis, et kylläpä on ihania lapsia ja tästä tulee mahtavaa ja NIIN SIITÄ TULIKIN! Ihan mieletön leiri oikeesti.


Kerrottavaa ois vähän liikaa, kaikkia ihania ihmisiä ja hauskoja juttuja, mutten jaksa. Adoptoin taas lapsen ja rakastuin siika moneen ihmiseen, oijoi <3. Kyllä musta vielä joskus diakoni tulee, se ois mulle sopivaa hommaa oikeesti ehkä!
Tulin siis kotia eilen illalla ja tänään kävin tossa läheisessä leirikeskuksessa kattomassa Pinjaa omalla leirillään, sai vähän lääkettä leirikrapulaan. On se jännä, että kun leiriltä tulee, kotona ei osaa tarttuu mihkään eikä muutenkaan hommaa mitään, on ihan levoton olo mut heti ku astuin Velskolan ovesta sisään, mut valtas taas rauha :D.
Poikani Panu Larnos ja minä.

Olimme muuten siis Törmälässä Rautalammilla. Ihana paikka, ihan mökkifiilarit ja ruoka oli niin maistuvaa! Kelitkin suosi meitä ihan mielettömästi, joten lomafiilis senkun lisäänty. Oijoi, en muuta osaa kyllä sanoa. Mahtavaaaa!

Ykstoikkosta, mut riparit nyt yleisestiottaen on ihan siika kivoja ja sit tää oli vaan jotain melkeen kokonaan ylitse muiden. Mul on kyllä ollu niitä tosi hyviä ripareita pari ennenkin, joten en ihan viel uskalla sanoo et oliko tää jopa paras. En tiiä, mutta neljän parhaan joukossa!

Olen myös aivan rakastunut musiikkin ja juuri nyt rakastan hirmusesti tämmöstä artistia:

<3_________________________________<3

Nyt nukkuu, uniiii!

2 kommenttia:

  1. Ai Rautalammilla olit, se on ihan lähellä Hankasalmea joka on siis mun alkuperäinen kotikuntani :) Mulla on itseasiassa Rautalammilla sukulaisia ja on tullut useampia kertoja vierailtua siellä, se on kyllä tosi kiva paikka!

    VastaaPoista
  2. joo oli kyl ihanan kesäinen mesta ^^. Eipä me siis Rautalammilla missään muualla hengattu ku vaan tuol Törmälän leirikeskuksessa, että se vaan nähtiin :D. Ja yks saari ja sit järvee!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...