lauantaina, heinäkuuta 10, 2010

Kesäisää

Kesä on oikeesti niiiiin ihana! Menee kellonajat sekasin ja päivät ja tekemiset ja kaikki. Oon tässä nyt ollu jo kolmena päivänä lähinnä vaan Minnan kanssa ja syöny kaikkee namii ja lagannu auringossa ja uinu, mahtavaa!

Eilen mentiin ensin Minnan ja Lauran kaa rannalle, ja Laura taas lähti aika pikaseen, koska oli taas unohtanu sopineensa muuta. Minnan kaa lagattiin, kunnes tuli nälkä ja lähettiin ettii hesee sentistä, eipä ollu vielkään remppa valmis! Lähettiin sit ajaa Helsinkiin Scandinavian Music Groupin soidessa, käytiin palauttaa Minnan siskon bikinit ja suunnattiin tennarin heseen ja saatiin VIKA fish&chips-annos. Hyvä tuuri. Sit käppäiltiin takasin autolle, joka jätettiin silleen suht kauas et sai vähän ihailla kesäistä Helsinkiä ilta-auringossa. Suunnattiin Oittaalle ottaa pari kuvaa ja sitten vielä mäkkärille drive-inille tuplajuusto ja mozzarellatikut, naminam :D.

Tänään käytiin tos jo pari tuntii taas rantailee ja suuunniteltiin ens viikonlopulle oikein semmosta mässäilyä että huhhuh! Kesällä pitää nauttia hyvästä seurasta ja syyä kaikkee tosi hyvää! Talvella kerkee olla masentunu ja laihduttaa. Krisu tuleeki kotiin vasta illalla, joten mul oiskin aikaa löytää lisää rantaseuraa, täytyy metsästellä!

3 kommenttia:

  1. Ihana uusi bannerikuva, hirmu tunnelmallinen :)

    VastaaPoista
  2. kiitos! Tykkään siitä itekin mut en oikein osaa keksii et mitä tälle muulle ulkoasulle sit tekis :D.

    VastaaPoista
  3. Hieno kuva! Myöskin banneri on kiva! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...