perjantaina, heinäkuuta 16, 2010

Kohti lentokenttää ihan pian!

Baibai Suomen helteet, tervetuloa Kossin helteet :D. Joku huijas et siel ois kolmikerroksinen shoppauskauppakeskus vain naisille ;O. Toivottavasti ei oo, ei tartteis tuhlaa rahaa turhan paljoo, parit kengät vois tietty ostaa... Tuossa video viimekesän reissulta, kylläkin Krisun ja Jaanan Katishma-retkeltä, me vietettiin Jussin kanssa romanttista päivää ilman tyttöjä  :D. Ehkäpä jotain yhtä kirkasta vettä löytyy tältäkin reissulta. Äiti vähän pelottelee et meinataan pyöräillä sielä..... Katotaan nyt mitä siitä tulee!

Vannoin etten pakkaa kun vaan ihan vähän kamaa, mutta ohops toi iso matkalaukku on taas täynnä... Mut nojoo, kyl Veerukin sinne laitto omii kamojaan, yhen kuudesosan laukun tilasta. Ollaan siis niinkun viikko ja mulla on viidet bikinit mukana :D. Kolmet kengät, eiku neljät, pari mekkoa, parit sortsit, toppeja ja yks pitkähihasen tyyppinen paita, huivei ja pantoja on kans pari, pyyhe, alusvaatteita, sukatkin jopa, hattu, aurinkolasit, parit kaulakorut ja joo sit tietty kaikki passit ja kosmetiikkasäädöt ja rahat sun muut. Kyl mä pärjään!

Kerron viel, että eilen mulla oli tosi muksaa Miskan, Ilen ja Julben kanssa! Tajuttoman ihanan söpöjä poikia <3. Mäkkärissä käytiin ja sit matkusteltiin ja Julbelta ja Ileltä meinas koko aika loppuu usko, että mihin metsään me ollaan menos ja pääseekö sieltä ees pois :D. Sit riemunhuudot kun bussi näkyi, matkusteltiin lisää, singstaritettiin ja sit viel tramppaa ja kitaraa ja koko hommaan kuulu myös aika hyvän verran nauruu! Mikäs sen parempaa kun nähä ilosia ihmisiä! Niin ja sain viel halaa söpöö ja hikistä poikaa <3 No mutta, ihania ihmisiä nään seuraavan kerran vasta viikon päästä, koska siis kossilla on varmaan vaan ikäviä angstaajia ja eihän noita sisaruksia ja äitiäkään voi mukavaksi seuraksi sanoa... no ei! Varmaan tulee hauskaa, nauretaan muutenkin lähes aina täällä kotona :DD.

Ainiin, tuun takasin pe-la yönä joskus kolmelta ja sitten aamu yhdeksältä pitääkin jo olla konfirmaatiossa! Kauniit silmäpussit varmaan ja keskittyminen huipussaan ja toivottavasti viel ihokin palaneen punainen, mahtavaa! Onneks se kuvaus ei taida olla ennen konfista, vaan perjantaina, johon en kerkii, se on kyl kurjaa, koska nyt ne unohtaa et olin olemassa! Mut ei se mitään, on mul viel toinen leiri ja sen kuvaukset ja konfikset ja kaikki, jotkut ees muistaa et olin olemassa :D.

Höpötyksen loppuu nyt! Roudaan kamat alakertaan, siistin vähän huonetta, syön ja sitten alkaakin matka lentokentälle! Heihei ja pitäkää kaikki ihanaa kesää ja syökää yhtähyvin kun mä tuun syömään ens viikolla <3_______________<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...