sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

Aikatuluja

Vähänkö pyllystä et kesällä kaikki ei vaan voi olla paikallaan. Ihanaa et ihmiset käy lomilla ja mökillä ja kaikkialla, mutkun kaikki käy niissä niin ristiin et treffailusta tulee hankalaa! Kurjaa kans, että aina kun kovasti ihastun johkin ihmiseen, se lähtee aika usein just sitte mökille ja lomille ja kaikkialle pariksi kuukaudeksi, jollon en saa sen kaa olla ;((. Mutta toisaalta ihan hyväkin, että ihmiset on tosi hyvin vuorotellen noilla matkoillaan, jollon ei tuu valinnanvaikeutta, et ketä ihanaa haluis nähä kun niin vähän ihanii on paikalla :D. Onpas taas järkevää juttua.

Nyt oon aivan innostunu ihmisistä ja haluisin vaan siis treffailla kaikkii söpöläisiä, MUTTA meillä on tässä perheen kanssa vireillä semmonen operaatio kun Kreikanmatka, kuhan löytyis joku hauska äkkilähtö. Pliis lähtekää kaikki ihanat mökeille ja kaikkialle joskus viikon päästä, koska tod näk lähen itekin sillon litoo täältä :D. Jännää miten mun ainainen unelma, eli matka Kreikkaan tuntuu jopa pieneltä verrattuna siihen, että saa olla ihanien ihmisten kanssa enemmän. Taidan olla rakastunu? Ihmiset kans pistää niin vihoiksi usein, että miten voikaan olla tyhmiä semmoset jotka kiusaa toisia olentoja, heittelee roskia tai mitä ikinä, mut voi että onneksi silti osaan myös rakastaa jonkinmoista osaa tästä roskakansasta. Edelleen uskon elämäntarkoitukseen joka kuuluu näin: rakasta ja tule rakastetuksi. Tämä sisällyttää myös rakkauden esim. eläimiin ja muihin eliöihin sekä ympäristöön jossa eletään, ei vaan näihin kusipää-ihmisiin, jotka tykkää yleensä eniten ajatella itteään ja paria muuta saman lajin edustajaa.

Taitaa näkyä liika aika auringossa nyt tässä tekstissä, muttei haittaa! Voisin kanssa kertoa kaikille tyypeille jotka on tosi kiinnostuneita mun elämästä ja tykkää tankkaa tietoo tän blogin kautta että rakastan kun poijat laulaa ja soittaa kitaraa/pianoo, oikeesti! Oon sen kyllä jo kertonu parikin kertaa täällä, mut voi että kun sydän kukki, hymyili ja suli kun Miska vähän lauleli mahtavan parhaalla äänellään ja soitteli skittaa <3_______________________<3 suosittelen kyllä kaikille tämmöstä lääkettä, jos haluu vähän ylellisempii fiiliksii maistella, MAHTAVAA. Love, oh love. Ja koska tää on mun päiväkirja, voin kertoa että nyt pitää muistaa nimi Miska, se varmaan tulee esiintymään elämässä, eli myös täällä tästä eteepäin iankaikkisesti, Aamen :D.

Eikai muuta, nyt musiikkia ja sormustenherraa <3. Huomenna järveen koko päiväksi, koska on KUUUMA. Ja ainiin ps. Minä sydän Jussi tänään kolme vee ja viis kk! <3<3<3 kerroin Jussille tänään puhelimessa, että rakastan sitä, ällöttävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...