tiistaina, elokuuta 31, 2010

Vähän valitusta

Noniin moi mulla on nyt sitten joku hemmetin vatsapöpö! Siinä meni nyt sivusuun kaheksan tuntia äänikerrontaa, jossa oisin todella halunnu olla paikalla, muttei voinut harkitakaan esim. kouluun lähtöö ku vessassa piti juosta kymmenen minuutin välein. Menin sit takasin nukkumaan ja nukuin kahteen. Koulun jälkeen piti lähtee Jennan kaa kirpparille, mutta eipä sit siitäkään tullu mitään. Huomenna meillä ois vissiin kaikkien kolmen av-luokan kanssa yhteinen kuvausvaellusryhmäytymisretki joka kestää koko päivän, mutta eipä mun kunto mitenkään nyt riitä tommoseenkaan vaikka itse vatsapöpoireet tästä paraniskin. Sanon että voihan kakkakikkare sentään. Toivottavasti paranen pian ja parasta oliskin koska en oo oikeesti tehny tänään muuta ku nukkunu ja maannu sohvalla ja ollu nukahtamaisillani, eli levätty on! Ja teen niin huomennakin. Paitsi että illalla pitäs olla pari tuntii kunnossa, toivotaan et oon.

Torstaina on valokuvausta ja mä kyllä niiin oon jo terve sillon! Alkaa ärsyttää  tää sairastelu. Perjantaina ei oo koulua, serkun ylppärit ja luokkakokous illalla. Onneks se olikin perjantaina eikä lauantaina, tai onneks noi molemmat oli perjantaina niin jää sit lauantai Jussin kaa olemiseen <3.

Bongasin Jasminelta tämmösen söpön kuvan:

Tai siis kuva ei oo mitenkään kovin ihmeellinen, mut toi teksti on hyvä!

PS. linkitin ton Jasminen nimen tommoseen rakkauspostaukseen, jos haluaa kattoa muitakin söpöjä kuvia!

Nyt taidan mennä kokeilee jos pysyis joku ruoka-aine sisällä ja jos ei pysy, lepään lisää ja jos pysyy niin pelaan simssiä, koska tylsistyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...