torstaina, elokuuta 12, 2010

Nonniin, kaks turhakepäivää 'opiskelua' takana. Huomenna aloitamme sitten opiskelun oikeasti, kahdeksasta neljään, voi jes. Mutta ohjelmassa on valokuvausta sekä kuvankäsittelyä, jes, opin viimein käyttää kameraani! :D Ajattelin, että tuulevaisuudessa kirjotan opiskelusta varmaan aika paljon, sehän nyt tulee kuitenkin olemaan pääjuttu mun elämässä seuraavat kaksi vuotta ja sitäpaitsi se jopa kiinnostaa paljolti! Huomenna mukaan kouluun lähtee myös oma adoptiokamera <3. Sai kuulemma ottaa jos omia oli, siis järkkäreitä, koska niillä me vissiin aina kuvataan kun kuvataan. Niin ja siel on canonin putkii vaikka millämitalla, oooh!

Nyt pitää muistaa laittaa laukkuun kopsu lukion päättäristä ja pitäs muistaa kans käydä hankkimassa musta passikuvia opiskelijakorttiin ja käydä palauttamassa hsl-lappunen, jotta saa opiskelija-alennuksia. Mulla kyllä on lipussa aikaa viel ens viikonkin, joten ei oo niin kiirus. Vihaan paperihommia! Niin ja sit kaikilla muilla meiän luokkalaisille on kaikkii asiallisia kalentereja ja muuta asiallista kamaa ja tuntuu et ne ottaa ton niin tosissaan ja mä vaan vähän säädän, jes :D.

Nyt harmittaa, koska en oo saanu nukuttua pariin yöhön ja huomenna tosiaan tuo pitkä päivä ja aikanen herätys ja pitäs nukkua! MUTTA kolmelta näkyy paljon muumipeikkoja ja pyrstötähtiä, joten pitäs olla hereillä! Yritän nyt kyllä kovasti mennä nukkuu aaaaivan pian ja sit laittaa herätyksen kolmeksi. Oispa viel loma niin vois valvoo sinne asti ja pyytää valvomisseuraakin.

Mut eipä muuta, nyt asioita hoitelee ja sit nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...