maanantaina, elokuuta 30, 2010

Toisen kerran alkukesästä

Käymme perheen voimin lintsillä kerran alkukesästä, jolloin isän työpaikalla on yksityistilaisuus. Kolme tuntia puisto on varattuna vain kutsuvieraille ja laitteissa voi juoksennella ilmaiseksi. Jonot on hyvin lyhyitä kaikkiin laitteisiin, joten kerkii kyllä käydä kaikki läpi joissa haluaa käydä. Viimevuosina toi kolmekin tuntia on tuntunu mulle aika pitkältä ajalta mutta tänä vuonna Jussi oli ekaa kertaa mukana! Kamera oli myös, mutta siitä loppui akku tyyliin heti, enkä tajunnu ottaa toista mukaan.


Oli niin hieno kuva syöpäpotilas-Jussista et oli pakko julkasta :D.


Kun yksityistilaisuus päätty, me lähettiin Jussin kanssa Helsinkiin tutkimusmatkalle, harmi tosiaan ettei ollu sitä kameraa akun kanssa, koska oisin saanu kivoja kuvia ;(. Käveltiin Töölönlahtee ympäri, käytiin ostamassa baklavaa, mulle housut, jäätelöö, friteerattuja katkarapuja, mäkkiruokaa ja oleiltiin kallioilla ja penkeillä. Oli ihana päivä ja niitä ensimmäisiä kauniita kesäpäiviä loman alkamisen jälkeen. Tehtiin kesällä Jussin kanssa toinenkin Helsingin kaupunkikierros, muttei sillonkaan ollut kameraa! Nyyh. Täytyy tehä joku syksyinen kaupunkikierros vielä kameran kanssa.

Oon aika innoissani kun koulussa pitää tehdä portfolio digikuvauskurssin päätteeksi. Keksin jo ehkä idean siihen. Kuulemma siihen liitetään tunneilla kuvattuja kuvia sekä omalla ajalla otettuja. Tunneilla oon kyllä ottanu niin hirvityksiä etten halua niitä portfolioon :D. Nyt tekis mieli vapaa-ajalla kävellä koko aika kamera kädessä, koska haluun paljon materiaalia josta sitten karsia!

Tänään oli lyhyt päivä, neljä tuntia photaria ja kotiin. Tein taas nopsaa tehtävät ja yhden kotitehtävänkin joka oli tullu sillä aikaa kun sairastin. Huomenna äänikerrontaa taas kaheksantuntia. Huuuh, tulee paistuu aivot.

ps. Jussilla ei ole syöpää vaan intti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...