lauantaina, elokuuta 14, 2010

Ensimmäinen oikea koulupäivä

Oli eilen. Ensin aamusta meillä oli 8.00-12.00 digitaalista valokuvausta. Oon kuvannu aika paljon, mut aika kokeilumeiningillä, en oikeesti tiiä kameroista paljookaan ja sen vähän minkä tiiän, oon ite oppinu kokeilemalla. termistö on ihan hukassa, enkä oikeesti tiiä et mitä mistäkin napista pitäis tehdä. Joten toi on ihan hauskaa kun oppii nyt sit oikeestikin jotain ja saa viel käyttää omaa kameraa.


Ensiksi harjoteltiin kaikkia perustoimintoja ja objektiivin laittamista ja semmosia peruksia. Sitten lähdettiin ulos kuvailee ja tarkotuksena oli kuvata kuvasarja. Ei ollu mulla oikein ideaa ja aika rumia kuviakin tuli. Vihaan tommosta keskipäivän kovaa ja kirkasta auringonvaloa! Sen kanssa on tosi vaikee toimia.Iltapäivällä meillä alko sitten kuvankäsittelykurssi, joka loppui kaksi tuntia etuajassa, koska ei opiskelijat ei päässy vielä opintomateriaaleihin. Ton kurssin kanssa tuntuu vähän siltä, että taidan osata jo ainakin suurimman osan kaikesta mitä siellä tullaan opettelemaan, mutta aina oppii silti uusia pikkujuttuja ja harjaantuu tietty! Kuuma oli muuten aamupäivällä kuvatessa ja kuuma oli kans kun koulusta lähdin!

Treffasin äkkiä Eetun ja vilkutin Lotalle ja jutskasin Pian kanssa kun heillä oli konfistreenit mun koulurakennuksessa Espoon kirkon ollessa rempassa. Eetun kanssa oon ollu isosena, Lotan kanssa samalla leirillä, ite olin sillon jo yövalvoja ja Pian oli mun omalla riparilla nuorisotyöntekijänä.

Menin istuksii nurmikolle ja miettii et mitä tekisin, koska oli vielä monta tuntia siihen kun piti tytöt treffata Sellossa. Tekstailin siinä ja soittelin puheluja, kunnes päätin lähtee Selloon etukäteen ostaa vihon ja kalenterin nyt ainakin, koska tartten semmosia ehkä. Matkalla asemalla Minna soitti, että tuun Kiloon niin se hakee mut sit siitä ja mennään Selloon pörrää. Löysin vihon ja kalenterin ja Indiskasta tarttu mukaan yks toppi ja ruokailuvälineitä alennuksella. Kierreltiin monet monet kaupat ja myös Faunatar, jossa oli RUSAKKO!

Siis Belgianjänis vissiin nimeltään, mut miten siistii ois, kun kaverit tulis kylään ja niitä vastaan hyppis tommonen rusakko! Oijoi, ihana!

Sitten tuli Laura ja Noora ja ooteltiin viel Mantaakin ja mentiin raksiin syöpöttelee.

Syöpöttelyn jälkeen Laura ja Noora lähti, me kolme syötiin viel vähän ja lähettiin ulos istuu ja keskustelee mm. leffoista. Minna totes meiän juttujen jälkeen ettei se varmaan mee kattoo Inceptionia, koska kuulosti niin friikiltä ettei se kuitenkaan älyäis siitä mitään :D. Päätettiin käydä Anttilasta ostaa joku leffa ja lopulta ostettiinkin kolme ja lähettiin kattoo niitä Mantalle. Ensin katottiin ihan seko trilleri nimeltä Funny Games, naurettiin vaan :D. Jonka jälkeen ZOOLANDER! :D. Ostettiin viel kans American Pie viitonen, koska kympillä sai viis leffaa, mut päätettiin et katotaan se myöhemmin, koska kello alko olee ihan hyvän verran ja Mantalla oli töitäkin seuraavana päivänä, eli tänään. Minna heitti mut kotia ja siihen loppu mun epäonnen perjantai!

Oon muuten ihan hulluna söpöihin ja siroihin, hopeisiin sormuksiin. Varsinkin semmosiin joissa tulee samassa paketissa joku viis ja niitä voi sit pitää vaikka kaikkia samaan aikaan, taikka sitten vaan yhtä, taikka kolmea. Haluun semmosia!

Tänään aattelin vaan lagata, ja ehkä käydä jopa lenkkeilemässä! heihei!

PS. muutin vähän ulkoasua ja laitoin uuden bannerikuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...