tiistaina, elokuuta 17, 2010

Tänään koulussa ja muita mietteitä

Tänään mulla oli aika puuduttava päivä: 8:00-16:00 Äänikerronta! Ihan hyvä et treenataan jo siihenkin, että näissä hommissa saattaa helposti mennä sitten vaikka viikkokin kahdeksasta neljään yhden äänen kanssa jos hyvä tuuri käy :D. Jaksaisin varmaan helposti pakertaa ton kaheksan tuntisen yhen äänen kimpussa jos saisin edetä omaan tahtiin. Jos mulla ois kirjalliset ohjeet aina seuraavasta työvaiheesta tai jos maikka aina opettais sillon uuden jutun kun oon edellisessä valmis. Mutta nyt kahdeksan tuntia oli aika raskasta, kun ensin 45min pätkä, jossa käydään pari asiaa, koska aina on puolet porukkaa jotka ei tajunnu, sekotti ohjelman tai muuten vaan ihan kujalla. Sitten 15min välkkää, taas 45min tuntia ja pari juttuu läpi, jossain välis puolen tunnin ruokailu ja sit sama rumba jatkuu loppuun asti. Päästäs ihan sikana aikasemmin jos jokaisen 45min välissä ei tartteis hakee kahvia. No mut ootan sitkun ollaan saatu näitten kurssien opetuspuoli kasaan ja tehään niitä lopputöitä/muita tehtäviä/käytännönkoetta itsenäisesti, sit ei tarvii venailla joka välissä kun joku ei tajunnu, et jos sanotaan et klikkaa control cee, et se control on toi ctrl-nappi ja et se cee tarkottaa c-kirjainta, eikä suinkaan mitään erillistä näppäintä kirjainten ulkopuolella.

Siis tottakai pitää käydä kaikki ihan alusta ja huolellisesti, että kaikki oppii eikä missään tän koulutuksen kohalla lukenu et jotakin pitäs hallita etukäteen. Mulle se on vaan vähän turhauttavaa näin aluksi, mut itken sit ku kaikki kirmaa mun ohi ku ite vaan jumitan omassa osaamisessani enkä pääse yhtään eteenpäin :DD.

Innostuin kyllä tosta musan miksaamisesta, jota harrastin jollakin hauskalla ohjelmalla joskus lapsena! Nyt oli siistii olla kuulokkeet kaulalla, vähän leikellä ja liimailla ja vaihella kuuluvuuksia ja vaimentaa ja kaikkee ja sit aina nostaa toinen kuuloke korvalle ja kuunnella, stopata ja muuttaa jotakin ja kuunnella taas! Haluan kotiinkin ohjelmat!

Mut se kait koulusta tälläkertaa. Enkä oikeestaan jaksakaan kertoo mitään muita mietteitä, koska tänkin postaamisessa nyt kesti niin kauan kun unohdin tän vaan taka-alalle :D. Huomenna konfistreenejä ja sielä tietty ihaniaihania ihmisiä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...