keskiviikkona, elokuuta 25, 2010

Ostoslakkoilua

Päätin siis pyhästi alkaa jonkinlaiseen ostoslakkoon! En mihkään tietyksi aikaa, enkä ees mihinkään kovin tarkkaan, että en saa nyt ostaa yhtään mitään. Lähinnä vaan semmoselle dietille :D. Katon vähän enemmän sen perään mitä ostelen. Oon siis hyvin pihi ihminen ja kattelen aika tarkkaan mihkä rahani laitan, mutta jostain kummansyystä oon vähän menettäny tätä hallintaa tässä viimisen puolen vuoden aikana ja esimerkiksi vaatteita oon kotiuttanu ehkä liikaakin. Nyt alan sitten ottaa itteeni taas vähän niskasta kiinni!

Oikeestaan lähen sillä ajatuksella, että koitan kiertää vaatekaupat kaukaa, kirpparilla saan käydä ja sieltä tarpeellisia tai muuten vaan turhan halpoja asioita saan ostaa. Jos siivoan vaatekaapit, saan ostaa taas jonkin verran, mutta tästä ei ole huolta sillä semmoista ihmettä ei tuu tapahtumaan ellei joku auta. Jotta ostoshimot pysyy paremmin aisoissa, pysyn tosiaan kaukana kauppakeskuksista ja alan nyt karsimaan suuren osan vaatetukseen keskittyviä blogeja pois lukulistalta, enpähän koko aika oo sitten viikkoa jälessä niidenkään lukemisessa.

Tarkoitus olisi, että seuraavat suuremmat shoppailut saisin hoitaa vasta joulualennuksissa! Katotaan miten pystyn tähän hommaan. Ensinhän siis olin sillä mielellä, että kun muuttosuunnitelmat taas kerran kariutu, että saan sitten sen sijaan shoppailla kun en kerta pääse vieläkään muuttamaan, mutta kärvistelen nyt sitten täällä ilman muuttoa ja ilman shoppailua! Mulle on vaan vaikeeta esimerkiksi jos joku kertoo että jossakin on alennusmyynti, niin tottakaihan sielä pitää käydä, jos vaikka löytää jonkun asian halvemmalla, jonka ois ehkä ostanu seuraavaksi jostakin kalliimmalla vahingossa! Pitää siis ostaa kaikki kivat alennustuotteet, joittei tartte samoja ostaa kalliimmalla. Järkevä ajatusmaailma. Nyt pitäs ajatella, että jos mulla ei oo mielessä mitään vaatekappaletta tai muuta mitä oikeasti tarvitsen, en tarvitse mitään! Oikeestaan nytkun miettii niin mulla on aika vähän syyskenkiä.... eikun siis talvikenkiä, syyskenkiä on!

Oon jo sen verran parantanu ennen itse ostoslakkopäätöstä, että menin esim. JChen, otin pari viiden euron paitaa, menin sovituskoppiin ja mietin et en mä oikeestaan tartte näitä, laitoin ne takasin ja lähin pois! En tiiä millon oisin viimeks tehny noin, että löydän kivoja halpoja vaatteita, enkä ota niitä sen takia etten oikeestaan tarvii :D. Mahtavaa!

Eilen mulla oli aikamoinen nopee ulkonäkömasennus. Otettiin iskän kaa semmosia virallisia eestä päin naamakuvia, joissa ei saa hymyillä. Siis vähän niinkun passikuvia. Tämmösellä pullanaamalla ja epäsymmetrisillä silmillä niistä tulee tosi kauniita! Eli siis ei tuu. Onneksi on ystäviä, jotka pelastaa päivän <3. 

Kerron kanssa, että oon ollu koko kesän aika rakastunu kaikkeen ja mut on tagattu niihin facebookin kaverijuttuihin jo kolme kertaa semmoseen kohtaan kun: "täynnä elämää". Se kertoo aikapaljon siitä mimmonen oon ollu! Ja parasta on, että koulu on alkanu, on tullu kylmempi, aikaset herätykset, uusia sosiaalisia tilanteita, flunssat ja kaikki muu mistä normaalisti oon erittäin ärtynyt, turhautunut, ahdistunut ja stressaantunut, mutta silti tää olo vaan jatkuu! Mulla oli mahtava kesä ja löysin ehkä osan itteäni. On vaan edelleenkin vaikeeta viettää aikaa kotona enemmän kun kesällä, jollon olin lähes koko aika menossa, tai jonkun ihanan ihmisen kanssa täällä. Nytkun on koulut ja työt kaikilla muillakin, aika hupenee huimasti ja täytyy oppia olemaan yksikseen, tai siis perheen kanssa.

Voin kans kertoo et yllättävän vaikeeta kaikessa ihanuudessaan olla niin ilonen ja rakastunu koko ajan. Tekis mieli koko aika olla niitten ihanien ihmisten kanssa tai vähintäänkin olla niihin yhteyksissä ja kertoo niille kun ne on ihania. Kun kuuntelee ihanaa musaa, tekis mieli heti jollekin kertoo et tää on muuten ihanaa! Joo, just näin, missään ei oo enää mitään järkee ja ihkuttelen vaan :D. Tähän on erittäin hyvä lopettaa ja lähtee poistelee blogeja listasta. 

Mut eipä mulla muuta, baibai!

3 kommenttia:

  1. Joo näin mä arvelinki ja olen jo ihastunut! Toimivia tuotteita, vois ostaa noita lisääkin <3 Ja mä en pysty olemaan ostolakossa muuten ku sillon ku mulla EI OLE RAHAA xD

    VastaaPoista
  2. Mulla silleen tavallaan ois rahaa joten siks se on vähän vaikeeta olla ostelematta, mutkun mieluummin voisin vaan säästää ne sitä varten jos joskus vaikka pääsiskon muuttamaa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...