perjantaina, heinäkuuta 09, 2010

Urakka

Luin nyt joku miljoona postausta, en oo jaksanu istuskella koneella! Liikaa ihania asioita tapahtuu nyt kesällä, ettei kaikesta millään pysty kirjottaa, joten en sit kirjota mistään :D. Harvensin kans mun yli sataa blogia lukulistalta pois, koska en vaan jaksa nyt kesällä lueskella montaakaan, ehkä ne syksyllä tai joskus palaa taas listoille, saa nähä.

Nyt elelen tässä vaan päivä kerrallaan ja koitan treffata mahdollisimman paljon kaikkia ihania ihmisiä, joiden seurassa saa kukkia sydämeen <3. Tänään yritän lakkaa kynnet, ne on ollu heitteillä nyt tarpeeks pitkän aikaa ja tarkotus ois kans lähtee tytsyjen kaa rantailee, jos nyt pilviä ei liikaa ilmene.

Mutta eilen oli aivan mahdottoman mukava tyttöpäivä! Ensiks Minna ja Laura tuli tänne ja matkustettiin myllikselle uimaan, jossa vesi on jo niin lämmintä ettei se ees kamalasti vilvota. Sit Laura lähti, koska se oli unohtanu että olikin sopinut muuta tekemistä :D. Minnan kaa jatkettiin auringonpalvontaa Oittaalla ja käytiin myös uudelleen uimassa. Parin tunnin päästä tuli nälkä ja lähettiin Subiin syömään, Seppälän kautta, josta molemmat ostettiin kengät :D. Mulla oli semmonen korallinvaaleenpunanen hauska vetskarimekko carlingssista päällä ja ne valkoset vähän helmeilevät korkkarit vaan sopi niihin niin hyvin ja sitäpaitsi oltiin suunniteltu et mennään kattoo sinkkuelämää ja eihän sitä voi kattoo ilman korkkareita! Subin jälkeen suunnattiin Selloon ja siel menikin sinkut teatterissa just sopivaan aikaan ja ostettiin liput. Harmi vaan meille jäi kuitenkin aika hyvin aikaa ennen leffaa, joten käytiin tuhlaa rahaa. Ostin mm. toiset korkkarit, koska ne seppälän valkoset hiers yhtä mun haavaa :D. Mut ai että on kyllä kauneimmat kengät ikinä nämä tokat, jotka haloselta ostin! Ja sitäpaitsi olihan se sentään sinkkuelämää kaksi, eli kahdet korkkarit.... Ennen leffaa käytiin viel hesessä syömässä fish&chipsejä, naaaam <3_____________<3 Leffa oli vähän puuduttava, mut ihan jees. Päivä taas oli ihan mahtavan tyttömäinen! <3 Hauskaa oli ja nauratti paljon, tyhmiä ideoita kans lenteli laittoman paljon mut niin käy aina Minnan kanssa, ei voi mitään :D.

Mut nytpä oon sit kertonu taas jotain elämästäni. Kerron viel sen et KRISUL ON TÄNÄÄN SYNDET ja se tulee huomenna kotiin! Heippa!

PS. tämä ulkoasu ärsyttää mua luvattoman paljon, mutta ootan et saan yhdeltä ihmiseltä yhden kuvan, jonka voin sit tunkasta tohon banneriksi ja muuttaa vähän värejä, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...