maanantaina, kesäkuuta 07, 2010

Left my heart in Tokyo


Joskus kuuntelin tota tehosoitolla, koska se vaan on niin pirtsakka biisi ja siitä tuli hyvälle tuulelle! Tässä kans yks mun lemppari blogeista, sitä ei oo vaan päivitetty vähään aikaan ;(. Nimeltään siis Left my heart in Tokyo. Toinenkin japaniaiheinen blogi, jossa on ihan hirmusti faktaa ja kaikkee kivaa videoo ja kuvaa!

Joskus menetin sydämeni hetkeksi japanilaisiin asuntoihin <3_________<3. Selailtiin niitä Jussin kanssa ja melkeen itkin kun tajusin ettei Suomesta semmosta löydy, nyyh. Aasialaiset ihmiset pukeutuu kans niin kivasti ja niillä voi olla hienosti elämässä mukana semmonen asiallinen nainen ja söpö pikkutyttö, samassa ihmisessä! En oo ikinä ollu mikään suuri japanifanittaja, mutta kyllä täytyy myöntää, että sieltä tulee vaan kaikkee niin söpöö ja kaunista, I H A N A A <3. Jos haluun hyvälle tuulelle, voin kans lähtee selailee kaikkia japsisivustoja.

Mun ei pitäny kirjottaa mitään tämmöstä, vaan laittaa kaks kuvaa, jotka ei liity oikein mihinkään, eikä ees oo kovin hyviä.


Kuvaa uudesta sinertävästä lakasta, jonka ostin ihan kaupasta! Tarkennettuna käteen... Ois ehkä kaivannu toisen kerroksen, kun näkyy vähän läpi. Hei oikeesti, mikä on muuten hyvää kynsilakanpoistoainetta? Kaikki tuntuu olevan ihan kakkoja joita oon tesmannu. Tänään lakkasin niiden mun hoitotyttöjen kynnet ja ne oli iloisia! Löysin kans lakan niiden kaapista, joka on aika samanlaista kun mun yks dermosilin ikisuosikki, jota ei enää saa. Täytyy huomenna tonkii kaappia ja kattoo et mitä se on.

Tykkään niin tosta lasten niittivyöstä! Tämmöset vanhanaikaset niitit ei ikinä oo ohi. Tai mee ohi. Tykkään aina.

Eka päivä lapsia kaitsemassa oli mukava. Aika meni tosi nopsaan, eikä riitojakaan tarttenu selvitellä. Pelasin hauskaa possupeliä, jollasta en ollu ennen ees nähny! Sunnuntaina oltiin lintsillä koko perhe plus Jussi. Kävin Enterprise-juniorissa ekaa kertaa ja voi luoja mulla oli koko loppuajan paha olo :D. Ei mua yleensäkään tuola niin kiinnosta monissa laitteissa riekkua mut nyt viel vähempi ku oli niin paha olo. Siis mennään joka vuosi semmoseen iskän työpaikan yksityistilaisuuteen, jossa saa kolme tuntia juosta laitteissa. Jonoja ei juuri ole, joten kaikkialle pääsee nopsaan. Tilaisuus loppu yheltä, jollon lintsi aukee sitten muille ja lähettiin Jussin kaa helsinkiin vähän seilaa. Istuskeltiin ensiks kallioilla siinä lintsin vieressä <3. Oli kyl ihana päivä Jussin kaa ja harmitti ku kamerasta oli akku ihan finito, oisin voinu ottaa kuviakin. Esittelin Jussille Weekdayn, josta löyty sillekin mieleisiä vaatteita, ostettiin molemmat housut. Mä ostin maailman söpöimmät housut, jotka varmasti esittelen joskus! Monkissa oli yli puolet kamoista -50% ja -75% alennuksella. Harmi et en löytäny mitään ostettavaa. Syötiin myös roskaa, nam! Carolssissa on nyt joitakin friteerattuja katkarapuja kera kurkkumajoneesin [tai minki ikinä valkkaa] ja voi nam ne oli ihania <3. Miksei kurkkumajoneesia saa kaupasta, HALUUN! Ostettiin semmosesta itämaisesta kaupasta rautatieasemalta baklavaa ja carolssista minipehmikset ja voi nam sekin oli hyvää jälkiruokaa <3. Koko päivää voi kuvata vaan sydämellä ja rakastan Jussia eniten <3.

Oon vähän kipee, joten energiataso on vähän alhanen. Pitäs saaha tällä viikolla ennen perjantaina tehtyä oppituntisuunnitelma riparille ja joskus lähitulevaisuudessa uusi ulkoasu tänne. Nyt tekee mieli jotakin lämmintä syötävää, joten taidan mennä etsiskelee semmosta ja kattoa huippumallin. Baibai!

PS. haluisin et Minna menis jo pääsykokeeseen, koska haluisin tehä sen kaa jotain. Tai ei tarttis ees tehä mitään, haluisin vaan olla Minnan kaa!

2 kommenttia:

  1. Eikä! Juutuin lukemaan tota ekaksi mainitsemaas blogia, ihana! Ja voi juku mikä hirvee matkakuume iski. Mä haluun nähä maailmaa ja käydä ihan jokapaikassa äääääää. Jännä että matkakuume voi iskee näin lujaa vaikka parhaillaan majailee itekin ulkomailla. :D

    VastaaPoista
  2. No mut siis osan Japani nyt miljoonakertaa jeesimpi kun vaikka just joku aurinkorannikko. Ymmärrettävää siis :DD.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...