torstaina, kesäkuuta 03, 2010

Minä sydän Coheed and Cambria

Poikaystävistä on ees jotain hyötyy, niiden kautta oppii uutta musiikkia! No okei, vähän kaikkien tuttavien kautta oppii, mutta kiitetään tämän kerran nyt poikaystäviä, tai no Jussia. Joskus kun ei vielä edes seurusteltu, se mulle lähetteli semmosen biisin kun The Suffering, luulin ensiks et nainen laulaa. Kuuntelin pari kertaa ja olin myyty. Jussi kerto et Claudio on laulajan nimi ja se kuulosti mieheltä. Googlasin ja se oli mies! Joskus Jussi myös sano, että se vois kosii mua laulamalla tän kertosäkeen, en muista seurusteltiinko sillon. Sen muistan, että joskus kun ei seurusteltu, se ehotti et voitais alkaa yhes pelaa wowii et voitais alkaa seurustelee siellä ja mennä naimisiin.Siinä se nyt on, ihan tajuttoman hyvä biisi ja mulle tosi rakas. Yleensä en tätä pahemmin ees jaa muiden kanssa, koska tää on mun ja Jussin :D.

Mut nyt rakastan Coheed and Cambriaa, koska en oo kuullu sitä aikoihin. Multa posahti kone ja mukana meni kaikki tallennettu musiikki. Nyt mulla on ollu oma kone joitakin kuukausia, okei, yli puol vuotta melkeen ja tähän on pikkuhiljaa kerääntyny kaikkee. Nyt keräänty sitten Coheed and Cambriaa kans! Kannatan kyllä semmosta juttuu et kadottaa hyvää musaa ja löytää niitä takasin joskus vuoden/vuosien päästä, aijai on ihanaa <3. En oikein osaa valkkaa et mitä jakaisin, koska näitten kaikki biisit on aika mielettömiä. Ehkä voitte ite käydä kaikki halukkaat kurkkii youtubesta söpöjä biisejä! Randomilla valkkaan viel yhen.

En ois halunnu laittaa semmosta jonka oon kuunnellu satakuussataa kertaa, mutta Blood Red Summer voitti arvonnan silti, yksi mun lemppareista kans. Tai no jos niitä lemppareita voi ihan kauheesti nostaa. Tuntuu et aina se on mun lemppari jota kuuntelen milläkin hetkellä. Mutta joo, en jaksa kirjottaa kivasta eilisestä päivästä vieläkään, koska pitää mennä kattoo flashforward!

heipppa ja kauniita unia <3.

3 kommenttia:

  1. Hei miäkin kuunteliin Coheed and Cambriaa jokunen vuosi sitten! Musta se laulaja on tosi karismaattinen (ja hieno tukka!) :)

    VastaaPoista
  2. Oon nähny sen tukan livenäkin ;).

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...