lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Iskän kaa

Heräsin viime keskiviikkona ilman herätystä ja olin et ounou, oon varmasti nukkunu ihan liikaa! Katoin kelloo, se oli kymmenen ja samantien tajusin että on keskiviikko ja vapaapäivä! Oon ehkä sata kertaa kertonu et miks, mut kerrompa taas. Koko koululla, jossa olen töissä, oli retkipäivä joka kesti niin myöhään, ettei iltapäiväkerhoa tarvittu.
 Pukeuduin mm. noihin leopardisukkiksiin ja laskeuduin alakertaan, jossa iskä kysy että lähenkö sen kaa ostaa uusia silmälaseja. Sanoin lähteväni jos käydään kans kiinalaisessa syömässä. Oon varmaan kans kertonu pari kertaa, etten oikein viittis käyttää tommosia leopardikuoseja, mut menin vahingossa ne ostamaan kun paketissa luki että pitsisukkikset ;(. Täytyy nyt siis käyttää. Ne näyttää musta kivalta, muttei mun päällä.

Ostin viime kirpparireissulta eurolla tommosen uuden HMn lilan lakan, joka on muuten hyvää ja ihanan väristä!


Ja tässä mun uudet Avon-hankinnat: kirsikkarasvaa jaloille kun kesäisin tuppaa kuivumaan ja tommosta vadelma tuoksua! Naminami.


Meillä koirat ei nouse sohville eikä nuku sängyllä pää tyynyllä. Ainakaan Enna.

Lähettiin ajelee kohti Vantaata ja poikettiin sorttiasemalle kuskaamaan parit sähkölaitteet. Iskä käski blogissa mainita, että hyihyi te kaikki jotka jätätte kaikenmaailman roinaa pitkin tienvarsia, kun tonne voi roinat viiä ilmaiseksi eikä ne jää saastuttamaan ympäriinsä! Noin, nyt on sivistetty.

Sit matka jatkoi kohti Konalaa ja jotakin Hartwallin vanhaa hallia, josta oli tehty kauppakeskus nimeltä Ristikko. Siellä oli Nissen josta iskä rillinsä halusi. Jaksoin vähän aikaa katella laseja, mut näkätarkastus kesti ja kesti ja lähin pyörii.

Sieltä löytyi pari ruokapaikkaa, kuten subway, joku intialaisen tyylinen, ravintola Pallogrilli ja rolls yhdistettynä makuuniin. Ruokakauppa, pesula, alko, faunatar, konditoria, se nissen, kosmetologimesta, tapiola ja jotakin muita pikkusia randomjuttuja löytyi myös. Ristikko on mainio paikka, jos haluaa välttää suuria ihmismassoja, ei ole mitään oikeaa tarvetta ostaa mitään, tai haluaa kuumalla päivällä ilmastoituun tilaan, tai vaikka syömään.Yleensä mulla ei oo hätä ja vaikka oiskin, en jaksa jonotella kauppakeskuksien vessoihin, koska ne on täynnä. Ristikon vessassa taas ei ollut ketään, joten otin kuvan! Oikeasti testasin vaan valoa ja meinasin ottaa kuvan siitä, miltä vessassa näyttää, mutta tämä olikin ihan kiva, joten laitoin tämän. Koska iskällä kesti vieläkin, kävin ostaa Pökäleelle ison luun ja Ebonylle ja Tatulle hammasharjaluita, koska niiden henki haisee.

Iskä sai viimein rillit, joita sille vähän valkkasin ja löysin itellenikin sopivat, harmi et näkö on vissiin ihan kunnossa. Tai no joo, ei harmi, en haluis ostella rillejä, ne on kalliita! Iskä ehotti rollssia tai subia ruokapaikaksi, mutta halusin kiinalaiseen. Dressmanissa piti kans poiketa ostamassa iskälle pikkutakki valmistujaisiin, siis sen omiin. Entressessä semmonen on ja lähellä myös kiinalainen, joten mentiin sinne. Iskä otti ekan pikkutakin koska se oli hyvä ja noin neljännen kauluspaidan. Kiinalaisessa iskä tilas sipulihärkää ja ite tilasin possua, bambua ja herkkusieniä, naminam! Syötiin alkukeitot, jutskattiin Kreikasta ja pian saatiinkin ruoat, naminam.

Iskä heitti mut seuraavaksi Träskendaan, jossa kävin moikkaa entisii työkavereita ja lapsukaisia, oli ne kyllä ilosia kun kävin ^^. Vein vähän herkkujakin! Sieltä suuntasinkin Selloilee yksinäni ja ostelin vähän juttuja, kuten vaikka Mountain Dewin, koska oli jano ja vaattehia. Pitkästä aikaa oli kiva vierailla Onlyssa ja jopa löytää sieltä kaksi kivaa juttua! Mm. tosi kivan boleron! Kävin myös kattomassa Jonttua ja matkalla kirjastoon törmäsin myös Eetuun, jota oli myös mahdottoman mukavaa nähdä pitkästä aikaa. Jonttu oli erittäin iloinen ja olin itsekin erittäin mielissäni kun näin tuommoista aivan ihanaa poitsua pitkästä aikaa!

Äitille soittelin ja se sano nappaavansa mut granista kyytiin, koska oli käymässä kirpparilla. Lähin sit junailee ja näin matkalla laiturille makoisat rastat makoisan miehen päässä. Jännää miten sitä kuitenkin tietysti osaa kahella hottiksia ihmisiä, mutta vaikka ois kuinka hot, ei tuu semmosta fiilistä mitä tulis jos ois vapaa. Hauskaa miten sitä osaa kaikkia alitajuntoja myöten tajuta, että seurustelee ja omistaa jo maailman parhaan poitsun. Pääsin perille raiteelle ja pian näin kuinka tämä rastamies käveli ohitseni, asettui kylläkin aika kauas, mutta näin vähän rastoja silti ja niitä vähän vilkuilin. Ois tehny mieli mennä kysymään et kuka noi on tehny ja onpas hienot. Ne oli semmoset tosi siroiset ja ohkaset, jollaset oisin itekin halunnu! Mutta se mies näytti vähän paholaiselta, joten en uskaltanu. Juna tuli ja suunnistin sitten lähimmälle ovelle ja huomasin et rastamies tuli kans samalta ovelta, mutta paljon kauempaa kun minä. Ihmisvirta kuitenkin tuli vaunusta ulos niin epätasaisesti, että lopulta astuttiin vaunuun ihan samaan aikaan ja päädyttiin siinä ruuhkassa vielä pitää samasta tolpasta kiinni ihan vierekkäin, sain siis katella rastoja lisää! Oli kans hauskaa et se mies kuunteli isoilla kuulokkeilla musiikkia silleen, että se kuulu läpi. Tosi potentiaalinen hiuksi-ihastus! Ootin jo et se jää kumminkin kans granissa, mut ei sentäs :D.

Lähin kävelee kohti kirpparia, mutta mäkkärin kohalla hyydyin ja kävin ostaa pari nugettia, namnam. Nautin ne kaikessa rauhassa ja lähin taas eteenpäin, en onneks kauas kerinny kun äiti jo tuli vastaan. Käytiin kaupassa ja tultiin kotia, jossa esittelin innoissani mun maailman parasta paitaa <3. Olin niin iloinen kivasta päivästä ja paidasta ja muistakin ostoksista, että oikeesti vaan hyppelehdin pitkin ja poikin :D.

Veeru näköjään kyllästy mun ilakointiin. Pelattiin Veerun kans singstaria kans yhen levyllisen verran, kunnes Veerun ääni sano ettei se halua enempää.

Sanoin et otan itestäni kuvan jokaisen peilin kautta jotka sijaitsee Veerun huoneessa. Nopeella laskennalla sillä on ainakin kuus peiliä, jos mitään pikkusia pöytäpeilejä tai meikkipeilejä ei lasketa. Pari vahinkolaukausta väärään suuntaan oli.

Joo on kamera, jonka asetukset oli taas vaihteeks vähän pyllyllään. En vaan meinaa tajuta et jos säätää yhteen kuvaan ja tilanteeseen ja valaistukseen sopivat jutut, ne ei välttämättä toimi koko päivän kaikissa kuvissa.

Tossa näkyy vähän mitä harmaamustaatylsää mulla oli päällä.

Veikka pelas mun feivörittipelii, eli Battle for the Middle Earthia. Haluisin ite kans pian kerkii pelaa sitä, nytkin tässä menee niin myöhään etten varmaan enää viitti kun huomenna pitäs jaksaa herätä.

No siinä nyt on pikkukuvanen, jossa näkyy ilman päätä vähän mun vaatteita.

Tadaaaa!

Ja sit AAAAWWWW <3________________<3 I love my Nümph <3 x 100200 !

Oon ehkä kuolannu tota niiiiin kauan ja nyt se oli niiiiin lopussa, että se oli pakko ostaa! My love, my love my love my love!


Ostin kans kivoja kisumisu tarroja, joiden luulin pysyvän hyvin kiinni esim. elektroniikkavempeleissä joita mukana kannan, mutta toisin kävi ;(. Yks kissa lähti jo liitelee.


Ikäviä asioita oli, että hennesillä myytiin semmosii tuubimekkoja, mutta mun kokoja oli jälellä enää raitasista, enkö halua raitaa ;(. Hennesillä oli kans kivoja vähän aniliinahtavia toppeja, jollasen oisin halunnu, mut niistäkin oli jälellä vaan isoja kokoja, möh. En mä nyt kerkii koko aika hennesillä juosta! Yritin nettikaupasta kurkkii kumpaakin mun en löytäny. Enkä edelleenkään löytäny hyviä sortseja mulle ;(.

Tänään vietin myös oikein mukavaa päivää ja siitä on pari kuvaa, mutta ehkä niistä myöhemmin kun kerkiän ensin postailee muita rästipäiviä. Huomenna lintsille!Baibai!

2 kommenttia:

  1. niin on <3. Voin aina ottaa sen kaapista huonona päivänä ja iloita :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...