sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Kotona taas!

En haluais mennä maanantaina töihin. En haluais mennä viikon päästä riparille taas. Haluaisin viettää kesää mukavien ihmisten kanssa! Riparilta tietty löytää aina niitä mukavia seuralaisia, mutta kyllä leiriruljanssi väsyttääkin niin suuresti, ettei ripareita ihan viikon välein jaksais touhuta. Tätä mun leiri-intoo ei ainakaan nosta se tieto, että Jussi olisi juuri tämän viikon lomalla intistä. Kerkeis kerrankin oikeesti viettää aikaa yhessä ilman sitä ahdistusta, että no huomenna sen pitää taas sitten lähteä takasin. Ei olla esim. ikuisuuteen varmaan saatu nukkuu vierekkäin ;(.

Mutta angstaamiset sikseen! Nyt on leirikrapula, joka tarkottaa sitä, ettei oikein osaa tehdä mitään. Ei osaa tarttua mihinkään, kun aivot on tottunu aikataulutettuihin päiviin. Yksin on kans tosi vaikeeta olla. Oli mulla täällä onneksi perhettä kotona, mutta ei ne riitä :D. Sitten Wallu tuli ja lagattiin, alettiin sit kattelee youtubesta kaikkee hauskaa ja naurettiin vedet silmissä ja vatsat kipeenä :DDD. Wallu keskeytti yhen videon hetkeksi, koska sattu liikaa mahaan :DD. Sitten se lähti silmät väsymyksestä punottaen äsken ajelee kotia sateessa, voi ei ;(. En melkeen uskaltanu ees päästää sitä, mutta kai sen kotiin oli mentävä kun huomenna tiedossa jotakin ohjelmaa paljon.

Mut tää on sitä mitä haluisin kamalasti tehä, nähä ihania ihmisiä ja nauraa niiden kanssa! :D. Jutella syvällisiä, naureskella ja syyä. Jos hyvin käy, niin ottaa aurinkoa ja pelailla kivoja pelejä ulkona. Tommoset ihmiset on vaan niin parhaita, joiden kanssa on oikeesti yksinkertasesti enempää selittelemättä hyvä olla. Rakastan <3.

Huomenna mulla on tiedossa varmaankin LAGAUSPÄIVÄ, oi aaaah. En vaan oo vielä varma pystynkö siihen :D. Jossain vaiheessa on varmaan pakko hälyttää seuraa jostakin. Oli muuten mainio fiilis kans se, että viikon ajan kakskytneljäseittemän mulla oli ystävä lähellä ja tiesin, että muutamalla askeleella pääsen sen luo mihin aikaan tahansa. Nyt tuntuu tyhjältä, kun niin ei enää voi tehdä, nyyyyh!

Mahtavaa sen sijaan kotona on se, että mun sänky on vaaaaaaltava verrattuna siihen mun opiston sänkyyn, mahun nukkuu omassani miten päin vaan ja äskenkin meitä oli siinä neljä videoille naureskelemassa :D. Täytyy varmaan mennä vaan äkkii nukkuu, että pääsee huimiseen ja selviytyy tästä krapulasta äkkiä :D. Onneksi lapsiakin täytyy hoitaa vaan kolme päivää ja sit Jussi tulee ja kerkiin olee sen kaa viitenä päivänä vissiin ^^.

NYT nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...