sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

Walker, Im a sleepwalker

En paljoo kävele unissani kun vaan kuumeisena, mutta nään joka yö unia, joissa kyllä juoksentelen kaikkialla :D. Mutta siis Adam Lambertia täällä soi, joten sen mukaan otsikko.

Ellun postausta eilen lueskelin ja se oli haastanu lukijansa listaamaan viis seksikästä asiaa, tottakai haluun kans! :D.

1. Pitkät hiukset ja hiukset nyt yleisestikin.

Olen siis hulluna pitkähiuksisiin miehiin ja omalla murusella semmoset erittäin kauniit olikin ennen inttiä, rakastan kyllä häntä myös ilman hiuksia <3. :D.

Mun hiuksirakkaus ei ehkä ihan näy omissani, jotka nyt on tietysti ihan pilalla ollessa rastoilla :D. Mutta rakastan rastoja ja hiuksethan nyt on muutekin kuollutta tavaraa, joten aika sama miten niitä hoitaa :D.

Hiukset ei oo pelkästään seksikkäitä, ne on ihania, söpöjä, kauniita ja rauhottavia. Jos mua ärsyttä, suututtaa tai muten vaan negaan, paras lääke tähän on jos pääsee hiplaa toisen hiuksia. Tuli huomattua esim. riparilla just.

Tykkään myös leikkailla, värjäillä ja laitella toisten hiuksia. Mukavaa olisi jos tätä voisi käydä ihan opiskelemassa, mutta en kestäisi niitä kaikkia kemikaaleja, yh ;(.

Kuvan pölläsin models.com-sivustolta.


2. Selkä

Kuvan voiut katsoa klikkaamalla tästä!

Siis selkä kuin selkä, siis miehen sellainen, jossa näkyy vähän tuota tommosta kuoppaa keskellä on niiiiin nam. Ja just tommonen aika normi selkä, ei mikään liian bodattu. Ja pitkä selkä! Toisten selkien hiplailu on myös mukavaa ja rauhoittavaa ihan epäseksuaalisessakin mielessä.

3. Musikaalisuus


Toi poika on seksikäs, koska se soittaa ja laulaa. Lähes aina jotakin sydämessä tai jossakin muualla liikahtaa kun poika kitaran nappaa käteen ja alkaa soittelee. Laulu tähän on tietysti kamalasti plussaa! Muutkin soittimet tietysti käy.

4. Tatuoinnit

Kuva taas linkkinä Deviantista tässä!

Esimerkkikuva on kylläkin piirros, mutta kyllä miehen haluttavuutta lisää tatuointi heti huomattavasti, aijai namnam. Myös lävistykset oikeissa paikoissa oikealla ihmisellä saattaa aiheuttaa seksikkyyden lisääntymistä.

5. Huomaavaisuus

Tähän en nyt jaksanu keksii mitään hyvää kuvaa, mutta oikeesti haluttavempia on ne, jotka osaa ottaa toiset huomioon ja on muutenkin helliä ihmisiä luonteeltaan. Semmoset joista paistaa hyvä sydän.


Näitä mun vastauksia tarkkailemalla voi ehkä lukea, että mua ei kauheesti huvittais mikään seksiseikkailu jonkun hotin ganstan kanssa, jonka bongaan kujalta. Kaipaan turvallisuutta, pysyvyyttä ja hellyyttä tommosella pitkätukkasella ja tatuoidulla ulkonäölllä :DD. Kiiiitos ja sitten haastan kaikki, jotka tähän törmään ja ehkä myöhemmin jotakin tiettyjä painostaakseni tämän tekemään, nyt menen syömään ja ulos!

2 kommenttia:

  1. Mitäpä tähän lisäämään, eihän mun tartte tätä ees tehdä :'D Mulla nimittäin on aikalailla samat asiat kun sulla tässä : ) Tuo kaveri, joka soittaa tossa kitaraa on oikeasti kyl hyvä. Hii <3

    VastaaPoista
  2. Mietin kans et varmaan aika monella on näitä samoja :D. Mut toi selkä on kyl niin nam <3____________________<3

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...