keskiviikkona, huhtikuuta 14, 2010

Tein bikinit jeejee :D


En kyllä ehkä ihan heti ite tommosia ostais, mut ihan kivat jollekin lilasta pitävälle joka on ehkä joskus ollu vähän goottihenkinen ja haluaa sitä mustaa takasin sieluunsa :DD. Piti tehä ekana jotkut semmoset, jotka oisin itekin halunnu päälle, mutten keksiny et mimmoset haluaisin ;(.

Kivaa kyllä kun työmatkalla saa olla pihalla ja vielä töissäkin, ei tuu sit huono omatunto ettei oo ollu hienolla ilmalla ulkona ja saa ilosena dataa :D. Väriikin tulee naamaan, jeejee <3. Tänään kävi kyllä pikkunen katastrofi kun annoin yhden tyttösen askarrella semmosilla hileillä, en anna enää ikinä! Se vannotti että on kotona tehny niillä kaikkee monesti ja osaa askerrella niin ettei hilettä sitten ole joka paikassa mutta vessareissun jälkeen näin parin metrin alueen täynnä kultahilettä ja nyt oon sitä täynnä itekin kun yritin siivota. Taidan hakee ne sieltä omaan käyttöön ja koristelen niillä kynsiä :D.

Huomenna jo torstai, kyllä menee äkkiä aika!

3 kommenttia:

 1. Vähä ihanat bikinit<3 kai mä oon tarpeeks goottihenkinen sit ja ku tykkään violetistakin xD

  VastaaPoista
 2. Ahhah, en voinut olla naurahtamatta tuolle hile-episodille. :D Ikävä kyllä tunnen samaistuvani tuohon. Ikää on kuitenkin 19 vuotta enkä silti osaa käsitellä hileitä siististi. Kämppä kimaltelee vielä puolenkin vuoden päästä, jos saan hileitä jostain käsiini.

  Nimim. "Muistuu mieleen yksi hileinen joulukortti, jonka koristeita löytyi vielä kesälläkin joka paikasta..."

  VastaaPoista
 3. löysin niitä hileitä alusvaatteistakin illalla ja päänahassa niitä vasta onkin! Nää ei sentään taida olla niitä yksilöitä jotka kestää vuoden mutta niistäkin on kyllä kokemusta! Hauskinta oli kyllä tänään kun yksi opettajista tuli vastaan joka opettaa ihan eri rakennuksessa ja sillä oli hilettä naamassa! :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...