torstaina, huhtikuuta 08, 2010

Kynsiä & KirpparilöytöjäTätä ennen mulla oli kaikki kynnet kultasia paitsi oikeen käden pikkurilli ja lakka oli vähän huonoa, joten se lähtikin nopsasti irtoilee joten poistin kaiken paitsi sen yhen pikkurillin lakan ja laitoin ranskiksii! Enhän mä voi pitää näppeini sitten erossa kunnes oon koristellu vähän liikaakin ja tommosta tuli. Okei, toi keskari näyttää siltä kun ois haljennu ja sisältä pursuis verta :D. Mut pikkurilli on söpö ja nimetön PELKKÄ ranskis ilman koristeluja! Peukkukin on melkeen samanlainen, glitterilakka vaan päällä :D.
Just sopivan mittasia noi nimetön ja pikkurilli, ehkä vähän lyhemmätkin kelpais, mut noin ne näyttää just söpöiltä!

Oikee käsi näyttää tältä ilman peukaloa. Ranskis viininpunasilla tipeillä! Ja pakko oli koristella palloilla, pallot on vaan niin jees. Etusormen lyhyessä katkenneessa kynnessä on ruma sydän, vasurilla on niin vaikee piirtää pientä tarkkaan!


Peukussa ei-niin-kaunis kukkanen.Kesä tule jo koska ostin kahdet sandaalit! Molempien hintalapussa luki 2€. Kokeilin jalkaan myös moninaisia saappaita, mutta jätin ne hyllyille korkean hinnan, huonon istuvuuden tai tarpeettomuuden takia. Kirpparilla oli yllättävän paljon nuorta naisväestöä, joten ei ihme että mun vaatesaalis jäi TOSI pieneksi, ostin nimittäin yhden topin! Ja okei kaks hupparia mut ne oli lähinnä siskolle. Kynsilakkoja sen sijaan tuli varastoihin kymmenen pulloa lisää, nyt vaan odottelemaan että nykyiset lakat rapistuu, että saa lähtee kokeilee uusia! :D

Sanoin äitille, että nyt mulla on kengät sitten hautajaisiin ja häihin! On muuten molemmat vielä hyvän kunnon, hinnan ja ulkonäönkin lisäksi vielä hyvät jalassa!

Niiiiin, ja sain työtarjouksen parille kesäkuuviikolle! Yhtien siskoksien isä tuli tänään hakemaan lapsukaisiaan kotiin ja kyseli et miltä mun kesäkuu näyttää, että haluunko tulla tyttöjen kaa viettää aikaa ja sanoin että ilmanmuuta! Kerroin että meen kyllä yhdelle rippileirille kesäkuussa ja isämies sanoin ettei se ole ongelma, koska tarkotuksena olikin että tytöt viettäisivät yhden viikon mummolassa, joten jeejee! Eihän siis mistään saa töitä näin kätsysti jos leirejä ja kaikkee muuta on pitkin kesää, että vois tehä vaan pikkupätkiä sillon tällön.

Huomenna jo perjantai jeejee ja viikonloppuna ihmisiä ja Jussia, joka tietty on yli-ihminen <3. Heihei ja kivaa viikonloppua muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...