sunnuntaina, huhtikuuta 04, 2010

Pari kuvaa

Harry Potter huispas linnunpöntön päälle ja sieltä se tuijotteli kun mikäkin pöllö.Muistoja eiliseltä, pitäs viiä alakertaan omaan laatikkoonsa. Eilen nostin noi laukusta pöydälle ja Manta totes: "wou" josta tuli mieleen et mun innostukset menee toisinaan vähän överiksi. Esim. tiiän paljon porukkaa jotka innostu joskus singstarista, mutta ne osti ehkä kaks levyä ja meillä noita on nyt yheksän. Mutta vissiin vaan kaks on ostettu oikeella hintaa kaupasta ja kaikki muut käytettyinä tai jossakin tarjouksessa, että vähän järkee tässäkin hulluudessa :D. Samajuttu nyt näitten kynsi-innostusten kanssa, talosta löyty ehkä max. viittä lakkaa ja nyt parin viikon päästä lakkoja on ainakin 30 pulloa. Muttei kyllä näistäkään ole kaupasta oikeella hintaa ostettu montaakaan ja nekin harvat jotain kahen euron lakkoja :D.
Uudet läpsyttimet töihin sisäkengiksi eurolla kirpparilta. Edelliset euron kengät meni jo vähän rikki kun käytin niitä puolivuotta.


En ehkä voinu vastustaa tätä, 16,90€ Waldosista. Aika suuri hinta kyllä mulle kun en ikinä tommosia maksele, mutta pakko mikä pakko!

Sisko on löytäny ton sormuksen joskus tyyliin jostain maasta ja laitoin sormeen. Sopii musta hauskasti tumman kynsilakan kanssa. Kerrankin koko kädessä samaa lakkaa ilman mitään koristuksia! Jotakin tummanpunasta vähän kimaltelevaa kirpparilta eurolla täys purkki, Oriflamen lakka! Haukasti siitä tuli vanhannäkönen koko kuvasta kun vähän sääti.


Korvikset 0,95€ H&Mn nettiputiikista samalla kun tilasin vähän muutakin, kivaa väripiristystä korviin jos joskus tarttee. Ketjukoru on IHANA <3____________<3 ostin sen kirpparilta kahella eurolla ja tuossa nurkassa mun uudet lempimömmöt. Avonin Solutions sarjan vitamiininaamio&kirkastava silmänympärysvoide. Tekevät kyllä ihmeitä ja oikeesti piristää kauheesti ihoa, namnam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...