keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Osaan sairastaa

Voi luoja kun tänään pisti keuhkoihin tai henkitorveen tai johkin tosi ikävästi kun kävelin töihin. Oli pakko hidastaa vauhti ihan mateluksi ja välillä pysähdelläkin. Ihan keskellä rintakehässä tuntu semmosta pistävää kipua ja samalla tuntu, kun henkitorven seinämä ois jotenkin imeytyny sisäänpäin ja koskettanu toista reunaa. Tämmöstä imua, josta aiheutu kipua, tuntu noin minuutin välein, mutta onneksi olo parani kun pääsi töihin istumaan paikalleen. Työkaveri sano että kuulostaa keuhkoputkentulehdukselta, ehkä siis pitää mennä lääkärissä käväsee jos kipu jatkuu.

Mulla on myös kulmakarvan tuntumassa ja poskessa tosi ikävät semmoset koteloituneet finnit, jotka nyt vaan särkee ja jotka on tosi vaikee vielä puristaa kun ne ei oo tullu pintaan asti. IKÄVÄÄÄ kun sattuu, varsinkin toi poskessa oleva kipuilee kun hymyilee, tosi jees. Tän päivän ärsytyksiin kuuluu myös ehdottomasti se, että LEHTIMYYJÄ soitti mulle puol ysi aamulla! Eiks ne tajuu et tohon aikaan ihmiset joko on töissä, on koulussa tai NUKKUU! Eikä tässä vielä mitään, mutkun se keskeytti tosi kivan unen! Ärrinmurrin.

Mutta onneksi kuulin työmatkalla joutsenten laulun, kevät tulee <3. Aurinko oli kans kiva piriste tähän päivään ja äsken katoin ainakin viis jaksoo Big Bang Theoryy, vaikka piti kattoo vaan yksi. Lakkasin myös hienoja kynsiä, joista pitää ottaa kuvia ennenkun ne hajoaa :D. Aamulla taas ennen töitä katoin Poseidonin, joka oli aika kiva, vaikka olikin ennalta-arvattava taas vaihteeksi. Muistan taas miks tykkään genrestä action.

Oon aatellu että voisin alkaa oikeesti pitää tätä päiväkirjana ja sulkee ehkä salasanan taa tai jotakin, koska ois kiva kirjottaa vähän henkilökohtasempiakin asioita ylös, enkä ehkä haluu niitä ihan koko maailmalle kertoo! Tai sitten kirjotan ne syvimmät pohdiskelut jonnekin toisaalle.

Mutta nyt ei muuta asiaa, loppuun taas söpö Kirsten!oho, tulikin Orlando kans mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...