tiistaina, huhtikuuta 06, 2010

Takaisin arkeen

Ennen viime syksyä, sairastelin yleensä vaan semmosia kolmen päivän sairauksia, joiden jälkeen olin heti jo ihan hyvässä kunnossa. Nykyään kaadun sänkyyn viikoksi ja oon heikko seuraavankin viikon, oon tulossa vanhaksi! Tai sit on joku muu asia kehossa epävireessä tai nykyajan taudit on pahempia :D. Tänään olin ihan väsyny kolmen kilsan kävelymatkasta töihin vaikka kävelin suht rauhallisesti koko matkan. Matkalla todistin myös jännää sumua, peltojen päällä oli semmosena tasasena kerroksena sumua ja sitten yhtäkkiä semmonen kumpu siitä sumusta! Se oli jännää, ihan kun joku ois maalannu sen siihen.

Töissä pari lasta oli iloissaan kun palasin ja loput ei ees noteerannu asiaa, olinhan sentään viikon poissa! Ja kyllä väsytti, saa nähä millon taas voimat palaa. Pääsin onneksi autokyydillä kotiin, ois voinu muuten matkassa kestää kun olin niin väsyny :D. Alavatsaa ja selkää kans poltellu koko päivän tosi ikävästi, mikä on outoa kuukauden aikaan nähden. Sairaspäiväkirjat osa viiskytkaks. Äiti sano että pitää mennä lääkäriin jos huomenna koko päivän vielä jatkuu ;O. En ite pitäis tätä näin vakavana :D.

Aattelin kirjotella ylös tänne vähän tekemisiä, jotta pysyn ite kärryillä. Elikkäs, edelleen voisin joskus hoitaa ne shekit pankkiin, se on asia yks, jolla ei niinkään oo mitään päivämäärää mihin mennessä pitäisi olla hoidettuna. Perjantaina haluaisin käydä lujiksessa, mutten oo vielä varma. Lauantaina aattelin hypätä IKEA-bussiin ja suunnata kulkuni Helsinkiin Liskogalleriaan suunnittelee tatuointia ja varaamaan aikaa, koska haluun et se parantuu kunnolla ennen kesää. Sitten haluaisin samana päivänä treffata tyttöjä ja mennä samaa matkaa Terolle  ehkätupareihin :D. Sunnuntain taas voisin sitten pyhittää Jussille. Seuraavalla viikolla yritän treffaa jotakin kivoja ihmisiä, tai ainakin yhen semmosen ja käydä ehkä taas lujiksessa perjantaina. Lauantaina ois tiedossa yhet tervetuloa Suomeen-pippalot, joihin pitäs mennä käymään. Sitä seuraavalla viikolla taas onkin yhet tuparit taas, joissa pitäs käydä pyörimässä, jollon ollaan jo huhtikuun kolmannella viikolla! Sitten on vappu. Sitten on toukokuu, jonka jälkeen on pian jo kesäkuu ja työt loppuu ja ensimmäinen ripari alkaa, jonne meen kera Wallun ja parin muunkin ihmiset. [Luultavasti yli 30 muuta ihmistä..] Sit ois toinen ripari ja Ruisrock, johon haluun ehdottomasti, tai sit nää kaks tapahtumaa oli toisinpäin, en muista. Sen jälkeen tiedossa roadtrippi Suomessa kera tyttöjen, jonka jälkeen vois vaikka lähtee Kreikkaan. Sen jälkeen oisin Jussin kanssa tai jopa Jussin kanssa Kreikassa jos hyvin käy, jonka jälkeen alkaskin koulut ja muuttasin ja silleen. Hyvät suunnitelmat! Heippa!Kirsten Dunst & Elizabethtown, hyvänmielen elokuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...