keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Lyhyesti

En jotenkin osaa kirjottaa kunnon lauseita tai jäsennellä yhtään minkäänlaista tekstiä, joten vaihtelunvuoksi kirjotan taas vaan pari nopsaa sillisalaattitekstiä aiheista joista haluun kertoa!

Koulussa tehtiin tehtävää, jota olin joskus jo alottanu, mutten jaksanu tallentaa, joten alotin alusta ja siinä oikeesti meni aikaa ja lopputuloksesta ei tullu niin kaunis ku vähän vaan hutasin ja halusin vaan tehä sen :D. Käytiin halukkaat kuuntelemassa luentoa työharjottelin suorittamisesta, media-alan työpaikoista ja kesätöistä ulkomailla. Tuli semmonen ajatus et vois vaikka hakeutua espanjan ja japanin kielikursseille.... Ois tosi siistiä lähteä harjottelua suorittamaan ulkomaille ja toivon tosiaan et asiat järkkääntyis niin että se olisi mahdollista ja uskaltaisin lähteä! 

Wallun kaa käytiin syömässä roskaa ja se toi mulle huppariiiin <3. Semmosen vetskarittoman jota himoitsin jokin aika sitten. Parasta kun tää on mulle tärkeen ihmisen, joten tottakai tän entinen omistaja tulee aina mieleen kun tätä pitää. Plus että tää on mulle aivan täydellisen muotonen ja kaula-aukkokin on tarpeeks suuri eikä siihen kuristu! Yleensä tämmösis on liian pienet kaula-aukot. Oon nyt tässä vähän hengaillu tää päällä ja oon niin rakastunu tähän materiaaliin, väriin [tämmönen vihree jonka en ois ikinä oikeesti uskonu sopivan mulle värinä], muotoon, ulkonäköön ja mukavuuteen, eli kaikkeen että oon jo aika vakavasti miettiny et voisin alkaa pitää vaan tämmösiä huppareita ja jotain kollareita, koska ON VAAN NIIN RENTOO :D. Toisaalta onhan sitä joskus kiva näyttää myös siltä et ulkonäkö kiinnostaa ees vähän. Tekis mieli vaan vetästä jalkaan jotkut rennot housut, tää huppari ja jenkkihuivi päähän semmoseks pannaks, tennarit jalkaan ja suht urheilullinen lookki ois valmis! Ehkä alan urheilee oikein kunnolla niin sit voin näyttääkin urheilulliselta. Kyl on taas naurettavan pinnalliset ja mitättömät ongelmat mulla, voi huoh. Tai siis eihän nää oo mitään ongelmia, mutta on häiritsevää miettii jotain näin turhaa. Haluisin vaan aina näyttää suht kivalta enempää ajattelematta, tai siis en haluis et vaatteet merkkaa mitään, mut silti näyttäis kivalta :D.

Valvon liikaa mut aika loppuu kesken kun pitää kattoo turhia ohjelmia telkkarista ku on niin väsyny koulun jälkeen ettei jaksa muuta kun rojahtaa sohvalle. Sairastamisongelmia! Ei se nyt niin rankkaa oikeesti terveenä ole. Tänään aamulla ekaa kertaa väsytti oikeesti ihan liikaa kun oli aika nousta ylös. En kestä jos se jatkuu. Pitäs käydä suihkussa, käyn aamulla pikaseen niin piristyy samalla.

Huomenna on digikuvausta. En oikeestaan pidä siitä, tykkään että opin uusia asioita, mutten tykkää kuvata käskystä et mees nyt kuvaamaan tämmönen kuvasarja josta kuvastuu suru. Kiva kuvata semmosta siinä Omnian ympäristössä. Tartten inspiksen ja idean tommoseen! Voisin käydä koulussa vaan oppimassa noi teoriat ja sit toteuttaa ideani koulun ulkopuolella. Kuvasin vähän kuvareportaasia tuolta mökiltä, mut ei niistä kuvista tullu hyviä, nyyh. Oon liian vaativa. 

Koska Hanna tykkäs, laitan toisenkin kuvan :D.

7 kommenttia:

 1. Aaaa ihana! :D Noi otukset on kyllä niin suloisia.

  Muuten, sä olet näköjään myös omniassa, missä päin sun toimipiste on? :)

  VastaaPoista
 2. Oho, mun koulu on siinä vastapäätä :D En mä siellä kyllä kovin usein käy kun mulla on tällasta verkko-opiskelua.

  VastaaPoista
 3. Just eile lähihoitajien puolella kävin luennolla!

  VastaaPoista
 4. Ehkä me hyvällä tuurilla joskus vielä törmätään kun tuun tekee sinne rästitenttejä tai jotain! :D

  VastaaPoista
 5. aika hyvä tuuri saa olla kyllä :D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...