maanantaina, syyskuuta 06, 2010

Hullua

Tänään tuli eka kerta koulussa kun olin vähän pihalla! Meillä oli animaatiota ja tutkittiin meiän After Effects ohjelmaa ekaa kertaa. En tiiä onko se vaan niin jotenkin erinäkönen kun kaikki muut softat mitä oon ikinä käyttäny, vai onko se oikeesti niin herkkä että vähänkun klikkaa jostakin, kaikki menee sekasin eikä controlli+zeta kumoo mitään :D. Tai sit vaan sääsin huolella. Noh, alotin harjotusprojektin uudelleen neljästi ennenkun sain tehtyy sen ilman et olin siinä välissä sekottanu koko pakan jotenkin oudosti. No mutta kyllä opin ja pysyn kärryillä, tänään vaan sattu päähän, silmiin, vatsaan, kurkkuun, oli nälkä ja väsytti ihan vietävästi! Ei hyvä yhdistelmä iltapäiväoppituntien ja uuden softan ja uuden asian kanssa.

Ihmettelen myös suuresti näitä jenkki-ihmisiä, yleensä miespuolisia, jotka tekee parin minuutin videoita, joissa kuvataan vaan niiden naamaa ja ne selostaa jotakin asiaa. Esim. jotain ihme kautta päädyin semmoseen videoon, jonka nimi anto olettaa että tuun näkee Miley Cyrusta ja tankotanssia. Katoin kuus eri videota jossa aina erinäkönen mieshenkilö selostaa tätä kamalaa tragediaa kun Miley oli esiintynyt tangon kanssa tanssien. Muutamat myös selittivät kuinka eivät tajua että mitäs pahaa siinä nyt oli. Olisin ite siis halunnu nähä tän ite tankoshown! Löysin sen sit viimein ja öö Miley piti semmosta pylväästä kiinni joka oli kiinni kärryssä, jolla neitokaista kuskattiin lavan päästä toiseen. Enemmän mua järkytti sen lyhyet sortsit kun tangon läheisyys. Nyt olen siis ottanut itsekin osaa tähän spekuloitiin Mileyn sopivuudesta lapsien roolimalliksi, vaikkakin tämä kyseinen tapaus kävi jo viime vuonna.

Kävin tänään äitin kanssa kirpparilla ja löysin pikkujuttuja, mm. kaksi kirjaa, kaksi vyötä ja jotain muutakin. HMltä tuli ihan postilaatikkoon kaksi tuotetta, joiden olisi pitänyt tulla jo jokus kesäkuun puolivälissä. Täällä yksi ihminen lisää joka vois vähän boikotoida HMn nettikauppaa, on toi tavaroiden toimittaminen niin hankalaa näköjään. Sitäpaitsi toi helmipääpanta on ihan liian kiree enkä tajuu et kelle tommonen vois mahtua. En kyllä jaksa sitä palauttaakaan, venytän korkeintaan!

Huomenna alkaa vissiin videokuvaus.

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...