perjantaina, syyskuuta 10, 2010

Sairastan ja kyllä ottaa oikeesti päähän! Ulkona on tänäänkin niin kaunis ilma ja mieluummin lähtisin vaikka koko päivän kestävälle lenkille kun istusin kotona kamalassa olossa. Yö oli hirvee ja alan pikkuhiljaa kyllästyy noihin uniin mitä kipeenä päässä juoksee. Tosi raskaita unia joissa tapahtuu ihan tajuttomasta asioita, väsyttää herätä kun on yöllä touhunnu niin paljon. Mut piti herätä niistämään, vessaan, juomaan ja laittamaan huulirasvaa vissiin vaan kuudesti.

Ärsyttää kans kun tekstiviesteihin ei vastata. Ärsyttää kans ku maikat sanoo et lähettäkää sähköpostia jos haluutte niihin kans vastaukset ja eipä tuolta mitään vastauksia kuulu kun vaan ryhmänohjaajalta.

Mutta, ei pitäny valittaa vaan laittaa vaan yks biisi jakoon. Luin Niiskiksen tuota hääblogia ja siitä tuli mieleen että kyllä mullakin on jo häävalssit valmiina ja kaikkee muutakin :D. Haluun jakaa häävalssini:Äiti sanoo et vähän liian mahtipontinen, mut tykkään tosta.

Meillä oli wallun kanssa kilpailu, että kumpi masentuu ensiks, koska wallu nyt on aina  yleisfiilikseltään vähän melankolinen ja mä alan harrastaa samaa syksysin kun alkaa tulee pimeetä ja arjen stressit kiipee mukaan. Nyt sitten oltiin molemmat kesällä aika tosi ilosia ja pistettiin tämmönen kisa pystyyn et kumpi pitää hyvän yleisfiiliksen pidempään. Eilen  sain viestiä yöllä että voitin! Ei tässä kyllä hirveesti oo juhlimista koska oisin tietty halunnu et wallu pitää ilosen fiiliksen pidempään :D. Tajusin et oon kirjottanu wallun nimee tänne isolla, vaikka se pitää kirjottaa pienellä.

Nyt meen syömään energiaa, että jaksaa levätä, baibai!

2 kommenttia:

  1. Mullakin on taipumusta syysmasennukseen (ja talvi- ja kevät- ), mutta tykkään myös paljon syksystä. Alkaa olla taas jännittävät ajat edessä siis, ei vaan pidä antaa syksyn haukata liian isoa palaa musta :)

    Pikaisia paranemisia. Mun blogissa sulle yksi juttu http://kauniskameleontti.blogspot.com/2010/09/me-oh-my.html

    VastaaPoista
  2. Joo mäkin tykkään syksystä niin kauan kun puissa pysyy värit, sitkun kaikki alkaa näyttää kuolleelta menee kans mieli aika matalaks, kunnes sit lumi tulee jos tulee ja iloitsen taas :D.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...