maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Jännä

Yleensä kaikki horoskoopit ja persoonallisuustestit sun muut sopii mun hömppämielelle mahdottoman hyvin, koska saan ne kaikki väännettyä sopimaan mulle :D. Nyt kuitenkin törmäsin tämmöseen:

Our psychological state allows us to see only what we want/need/feel to see at a particular time.

What five words do you see?

If you try this, look your own words before checking my resultLaitoin varmuuden vuoks vähän välii ettei joku vahingos lue mun sanoja ekana. Elikkäs, mua kuvaa nyt tämmöset sanat: leave, rage, secrets, naked ja enigma. Jotenkin synkkää? Oon oikeesti ihan ilonen enkä millään keksi noitten liittyvän mitenkään mun olotiloihin tai ajatuksiin :D. Toivotaan vaan ettei tää oo ennustus! Jos joku keksii niin saa ehotella hyvää tarinaa joka yhistäis nää kaikki muhun :D.


Mun viikonloppu juoksi ohi kyllä tosi kiireellä! Perjantaina Jussi tuli tänne nukkumaan ja lauantaina lähti jo ennen yhtä. Mutta en kerinny kun vähän ruokailla, valkkailla vaatteita sun muuta kun lähinkin jo kauppaan ja kohti Pasilaa, jossa treffasin tyttöjä. Timben kerkesin treffaa jo junassa. Murhiksella syöpöteltiin ja juopoteltiin ja joskus yhentoistamaissa ekasta junasta myöhästyen lähettiin matkaa kohti Tavastian lauantaidiskon synttäreitä, jossa saatiin kakkua! Mukavaa oli, mukava paikka, hyvää musaa ja kivaa seuraa! Voin lähteä joskus uudelleenkin. Sieltä sitten yöllä Jussille ja tänään kotia ja simssiä, syömistä ja lagausta. Että semmosia. Hyvä fiilis on ollu! Kuviakin piti muistaa ottaa illasta, mutta laihaksi jäi. Tämäkin yksi otos on Murhiksen sanoin: "Mä otan nyt yhen huonon kuvan!"


Huomenna videoeditointia ja vasta kymppiin kouluun, ah! Haluisin kuvaamaan syksyä, mut on kiire, pilvistä tai sataa kaatamalla tai jotain muuta epäkivaa aina kun haluisin mennä.


Nukkumaan, baibai!

8 kommenttia:

 1. hehei, hauska juttu! Minä näin sanat PEE, PASSION, MEN, LEAVE ja WISDOM. :D tosiaan sitä alkaa miettiä, että mitenköhän nämä nyt sitten muodostavat lähitulevaisuuteni tai vaihtoehtoisesti menneisyydestä jotain :P

  VastaaPoista
 2. Mun sanat oli leave, rage, secret, rush ja lust :D Hmmm... rush ainakin sopii nykyiseen olotilaan mutta noi muut tuskin :D

  VastaaPoista
 3. Aaaaaaa lalalala mä rakastuin sun hiuksiin (: Ja hei muuten, mitä sä tykkäät tosta media-assistentista? Mä ite opiskelen kuva-artesaaniks Pekka Halosen taide akatemiassa Tuusulassa, ja ite tykkään siitä tosi tosi paljon. Muuutta, jos en olis tonne päässy, nii yks vaihtoehto ois voinu olla toi media-assistentti (:
  -iisa

  VastaaPoista
 4. Voi kauhee, mulle tuli: lust, naked, kiss, man ja kick :D

  VastaaPoista
 5. Yellow Lizard: toivottavasti toi kick ei liity kiinteästi noihin muihin sanoihisi :D

  VastaaPoista
 6. Vitsit toi ristikko oli jännä! Mulle tuli: kiss, crush, made, fool, naked (& kick..)

  Nytko katon noita muiden sanoja ni en jotenkaa saa niitä tuolta esiin :D

  VastaaPoista
 7. Suicide.

  Öh. Onneks en tätä äsken huomannu! :D

  VastaaPoista
 8. Hihii, hauskaa lukee teiän sanoja ja rupee heti miettii jotain tarinaa niille :D.

  Iisa, kuulostaa toi kuva-artesaani kans mahtavalta! Oon ite kyl tykänny kauheesti tästä, harmi vaan se, että me oikeesti opiskellaan niin laajasti kaikenlaisia mediajuttuja, ettei oikein pääse tarpeeks syvälle missään, kun loppuu jo aika kesken. Mutta voin sit jatkaa medianomiks ja saaha taas vähän lisää opastusta. Ja kiitos hiusrakastamisesta! Taidankin joskus laittaa niistä lisää kuvia kun ihailijoitakin löytyy ;).

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...