tiistaina, syyskuuta 07, 2010

Mukana taas!

Tänään opiskelimme videoeditoinnin perusteita ensimmäistä tuntia. Olin messissä ja tajusin ja jee ei ollu hankalaa. Tehtiin jo Marjon kanssa käsikirjoitus ensitunnin mustavalkomykkäfilmiin :D. Huomenna olisi luvassa photaria neljä tuntia ja oon vähän turhautunut heräämään kahdeksaan kouluun turhautumaan, koska oon tehny jo lähes kaikki ton tuntikokonaisuuden tehtävät. Mutta pääsen kahdeltatoista ja saatan ehkä oppia jotakin ja oon sitäpaitsi jo pari tuntia ollu poissa koska olin kipeenä, joten jos sitä nyt menee kouluun kummiskin. Moi clone stamp, oot vähän rasittava kaveri.

Koulusta voisin vähän valittaa sen verran että mua vähän stressaa toi digikuvauskurssi. Mulla oli kaksikin hienoa ideaa kuvareportaasiin, mutta molemmat meni vähän puihin! Nyt aattelin kuvata äitiä töissä tai iskää mökkiä rakentamassa, eiks oo ihan tarpeeks hyvät reportaasiaiheet? Jos iskä vaikka rakentelis huomenna tai sit meen illalla äitin kaa töihin. Rakennus ois parempi koska sitä voi kuvaa ulkona kivassa valossa toisin kun äitiä töissä sisällä loisteputken valossa, yyh. Jos joku tekee jotain mielenkiintosta tai vähemmän mielenkiintosta joku päivä, voi ilmottautua mulle! Jonkinnäköinen portfoliokin meidän täytyy koota sitten kurssin lopuksi ja oon aikalailla nirso omien kuvieni suhteen. Pitäs keritä kuvata kaikki kurssin tehtävät uudelleen, koska edellisiä en kelpuuta läheskään! Oon niin tunnekuvaaja, mua vähät kiinnostaa kaikki teknisetjutut, kuhan saan ite hyvät fiilikset kuvasta. Vaikee sitten tiputtaa näitä mun mielestä kivoja kuvia noihin kategorioihin joita vaaditaan. Mut enköhän mä pysty ohjeet taas ohittaa jotenkin kätevästi, niinkun aina teen :D.

Kävin tossa kevyellä kolmen tunnin lenkillä Ebonyn, Pökäleen, Lindan ja Lindan koiran Hugon kanssa. On täällä metsässä ja pelloilla vaan niin mukavan rauhallista ja kaunista! Ihanaa kun vielä saahaan ruskanvärit puihin, aah nam. Kamera oli tietenkin mukana, koska yritän saaha tohon portfolioon kamaa vaikka pakolla.
En tiiä että sopisko tää tehtäväkokonaisuuteen nimeltä sommittelu? Kun toi heinä joka vähänniinkun on pääosassa on kuitenkin aika sivussa.

Tykkäsin noitten horsmien väreistä! Ei sovi varmaan mihkään lohkoon, ellei nyt sinne sommitteluun sitten :D. Yksi lohko on myös oikea valotus, joten kaikki epäväärin valottuneet sopii tietty sinne.Tässä ei ainakaan oo oikee valotus kun taivas on ihan puhki ja Ebonykin käsittelyn jälkeen. Mutta tykkään tunnelmasta!

Yksi lohko on nimeltään liike, joten tää menee aika hyvin sinne, vaikka kaikki muu onkin ihan miten sattuu siis teknisesti. Mussa tää kuitenkin herättää kivoja tunteita, joten tykkään!

Seuraavaksi tulee kolmen kuvan sarja lehtiä, jee!

En viittiny tätä heittää niin suureksi. Mutta siis tykkäsin kun tarkentelin noita lehtiä vähän jokapuolelle, että tuolta kaikkien välistä näkyy noi tarkat lehdet ja muut on siinä sumeina ympärillä suojelemassa. Tämä kuva kaipasi myös mustavalkoisuutta, jotta kuvan tarkennusidea erottuu vähän paremmin.
Olen syntynyt Vaahteramäellä, ihan oikeesti, en oo Eemeli. Rakastan vaahteroita, sitä koko puun muotoa, lehtiä, niiden muotoa ja väritystä. Vaahteranlehtiin tulee ehdottomasti kauenin ruska!


Tykkään.

Tänään pitäs käydä suihkussa, huvittais värjää hiukset, sillä ostin vähän PUNASTA väriä, mutten jaksa nyt ja sitten voisin raivaa mun sänkyä ja vaihtaa petivaatteet. Syödäkin voisin taas lisää, syöminen on kivaa!

Nyt meen harrastaa epäkoneiluu, baibai!

1 kommentti:

  1. Oot voittanu Beautiful Blogger Award in, tsekkaas mun blogistani ^^

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...