maanantaina, syyskuuta 20, 2010

Sieni sieni!

Kävin kerää sieniä! Suppilovahveroita, ne on söpöjä <3. Sienestäminen on oikeesti ihan tajuttoman  rentouttavaa, kannattaa kokeilla! En ollukaan pariin syksyyn käyny, onneks Jussi ilmotti et se haluis ens viikonloppuna mun kaa pyllistellä metsässä, jeee! En tykkää syyä sienii mut suppilovahveroiden kerääminen on niin mukavaa.

Ja stressi senkun kasvaa digikuvauksen portfolion suhteen, pakottamalla on niin vaikee kuvata, enkä varmasti saa kasaan tarpeeksi semmosia kuvia jotka mulle kelpaa! Opettajalle kyllä kelpaa varmaan huonommatkin. En myöskään tiiä, että onko meiän tarkotus ottaa teknisesti hyviä kuvia, vai semmosia jotka näyttää kivalta? :D. Nämä ei siis tietenkään sulje toisiaan pois, päinvastoin, mutta ite oon niin tunnekuvaaja ja muutenkin tämmönen häröilijä et tykkään enemmän kaikesta epätäydellisestä, jolloin mua ei tekniikkavirheet kyllä haittaa ellei nyt oo ihan puhkipalanu puolkuvaa.
3 kommenttia:

  1. Mä diggasin sienikuvaa. Musta se on tosi hieno. Jokin siinä vaan iskee.

    VastaaPoista
  2. Oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Tosi upeita kuvia kyllä kaikki muutkin :)

    VastaaPoista
  3. oo thänks tytsyt <3. Puuttuuhan siitäkin aikalailla noita kaikkia teknisiä palasia, jotka sais olla paremmin kohillaan, mut hälläväliä, söpöjä sieniä! :D

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...