tiistaina, syyskuuta 28, 2010

Hah, oon tyhmä :D

Hihihihi edellisen postauksen nimessä mainitaan kirppari, enkä kirjottanu siitä mitään kun sain tän inspiksen kirjotella yhestä asiasta kerrallaan :D. Oon vajakki, mut ei se mitään!

Kävin viime perjantaina Jennan kanssa kirpparilla ja tänään äitin kanssa, löysi ihan muksia juttuja! Kuten tuo neule ja tuo vyö, jotka tänään päällä olivat. Nykyään voisin oikeestaan käyttää vaan pelkkää harmaata. Joskus alkukeväästä muistaakseni alkoi tämä harmaiden vaatetusjuttujen hamstraaminen. Vähän hankalaa kun ihan vuorotellen tykkään semmosesta värikkäästä skeittarihenkisestä pukeutumisesta, urheiluvaatteista ja semmosista ja sitten taas toisena hetkenä ihan värittömistä, maanläheisistä ja todella vaaleista sävyistä. Aina vastakkaisen suuntauksen vaatteet tuntuvat kaapissa täysin turhilta ja ne haluaisi heittää pois, mutta ai että jos menee jonkun heittämään pois, niin tottakai vastakkainen kausi tulee vastaan jo seuraavan kulman takana ja sitten ärsyttää!

Mulla on myös yleensä kirppareilla kaikenlaisia kausia, että mitä sieltä erityisesti nappailen mukaan. Joskus tuli kahmittua pokkareita, siis kirjoja, joskus mukeja, kenkiä, laukkuja, kynsilakkoja, koruja ja nykysin sitten vöitä! Huomaan kaikki vyöt! Tuo uusin ostos on ihana, hintaa 50senttiä, oikeeta nahkaa ja ihanasti kulunut!


Läjällinen muuta tavaraa! Vasemmasta yläkulmasta lähtien vähän selittelen. Elikkäs viidellä eurolla Onlyn todella hyväkuntoiset farkut. Otin ne vaan käteen ja katoin et tän värisiä oon halunnu ja näyttää ihan hyviltä, kävelin koppiin ja ne olikin kun valettu mun päälle, jes! Farkkuja harvoin kyllä enää käytän kun oon tajunnu jo aikaa sitten miten paljon mukavempii on nää legginssiversiot! Mutta ohan noita hyvä olla olemassa ja varsinkin talvee vasten kun noi on lämpimämpiä ku legginssit. Sielä ylhäällä on myös musta tekonahkalaukku, joka huonosti näkyy, mutta se on tilava ja kevyt ja mukava, juuri sopiva musta laukku.

Sitten vasemmalla on kasa sukkia, jotka on Lindexistä, ostin yhden paketin tommosia ja oli niin muksia että päätin ostaa lisää. Ruutupaidan ostin kirpparilta ja ajattelin että voisin Jussille tarjota, mutta tajusin että se onkin liian kapea hartioista Jussille, ehkä pidän sitä sit itte vaikken tommosta väriä pidä koskaan enkä liiemmin kauluspaitojakaan. Pinkki paita lähti kans mukaan kirpparilta koska se makso euron ja oli niin hyväkuntonen, ei ihan mun lemppariväri, mut kaikkee pitää olla :D. Leffa nimeltä White Oleander on ihana ja ostin sen nyt sitten itelleni myös.

Harmaakuvioinen tunikamekko oli pakko ostaa, koska rakastuin sen kuviointiin ja ohan se kans aika harmaa... Niittitoppijuttu oli Lindexillä -70% alennuksessa, joten otin senkin messiin, koska se nyt jotenkin miellytti silmää. Olin muuten ostoslakossa yli kuukauden! Niin ja ostin myös kivan kehysjutun, josta ehkä joskus parin vuoden päästä voisin kuvan laittaa kun saan siihen hankittua kuviakin.

Heihei!

2 kommenttia:

  1. Noi on jotenki nii sua xD Ei kantsi heittää pois, on kiva ku on erilaisia vaatteita eri mielentiloihin.

    VastaaPoista
  2. Niin, oon nyt oppinu sen etten heitä mitään pois mikä mahtuu päälle :DD. No okei, joskus jotkut jotka oikeesti on alkanu näyttää kauheen rumilta mun silmään. Tänään just puin ton ruutupaidan, punasen vyön ja lilan huivin :D. Heittäydyin oikein värikkääksi kaiken tämän harmauden keskellä jota muuten oon harrastanu. Ja toi pinkki paita oli liian pieni!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...